peki abi. kicker'ın bölge bayii tanıdık istersen yardımcı olurum. montaj falanda sıkıntı değil bi haber uçurman yeterli ben arkadaşları ararım ilgilenirler. yoksa dışarda 2 hoparlörü 80 liraya takan çakallar var dikkat![]()
tamam can ben bi düşüneyim o zaman ona göre karar veririm
peki abi. kicker'ın bölge bayii tanıdık istersen yardımcı olurum. montaj falanda sıkıntı değil bi haber uçurman yeterli ben arkadaşları ararım ilgilenirler. yoksa dışarda 2 hoparlörü 80 liraya takan çakallar var dikkat![]()
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
Can benim önler ks 65.2 16 cm arkalar 13 cm fakat ton yok önleri senin dediğin gibi alpine taktırsam ses kalitesi yükselir mi ?
BABANA SOR ÇOCUK, VATAN ELDEN GİTTİKTEN SONRA EVLADIN NE ÖNEMİ KALIR?
ATATÜRK
PİONNER 8450BT
KİCKER KS65.2 16 CM
KİCKER KS5.2 13 CM
REAUDİO SRX 12 SUB
SOUNDMAGUS VS 800.1
MACOUSTİC MSX 700.5
abi amfi ayarıda önemli ama. kompenantların bağlı olduğu kanallardaki hpf ayarını %40 açık civarına getir. gain zaten kulağa göre ayarlanır. teyptende bass 0 tiz -2 yi ayarla. woofer ayarında gain %100 LPF %10 civarı açık olsun. bir de öyle dene bakalım memnun kalacak mısın..
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
o da bi alternatif kardeşim ama bu midler yüksek seste kulağı delicekmiş gibi ses veriyo sterio ses alamıyosun ben öndeki midleri arkaya taktırsam önede dediğin alpine ı taktırsam nasıl olur acaba ?
ATATÜRK
PİONNER 8450BT
KİCKER KS65.2 16 CM
KİCKER KS5.2 13 CM
REAUDİO SRX 12 SUB
SOUNDMAGUS VS 800.1
MACOUSTİC MSX 700.5
Eyvallah o zaman öndeki ks 65.2 leri arkaya taktırıyorum önede alpine spg17cs Can kardeşimin dediği gibi mono amfi +kicker l3 30 cm uygun mudur ?
ATATÜRK
PİONNER 8450BT
KİCKER KS65.2 16 CM
KİCKER KS5.2 13 CM
REAUDİO SRX 12 SUB
SOUNDMAGUS VS 800.1
MACOUSTİC MSX 700.5
valla abi sen dediğimi bir dene, olmazsa alpine veya başka bişeler düşünelimmontajı yapanlar ses derinliğinden pek anlamadığından bütün ayarları köklerler sonrada bişey duyamazsın genelde. ayarları dediğim seviyelere getirip sesi 25-30 lara bir getir bakalım. olmazsa alpine düşünülebilir
![]()
Muhammad Ali Clay
tamam kardeşim dediğini aynen yaptırcam hatta şu yazdığının çıktısını aldırıp götürcem tesisatçımaolmadı sen kullanmış adamsın dediğini taktırırız
ATATÜRK
PİONNER 8450BT
KİCKER KS65.2 16 CM
KİCKER KS5.2 13 CM
REAUDİO SRX 12 SUB
SOUNDMAGUS VS 800.1
MACOUSTİC MSX 700.5
kıcker giriş seviyesi veya bir üst seviye midlerini amfi üzerinden ne istersen o kadar oynama yap sonuç belli markanın adına yakışmıcak kalitede midler orta ses kabiliyeti berbar yinede canın söylediğini dene ama tavsiyem onları elden çıkartıp başka markalara yönelmen
https://www.prometcarhifi.com/img.as...1457.png&T=360
abi tesisatçı para isteyecek şimdi kendin yap ya bak zor bişe değil. resimde üstteki ayarlar hoparlörler alttaki woofer çok belli. al eline bir tornavida dediğim gibi çevir gitsin olmaz bişey![]()
Muhammad Ali Clay
Can söylediklerini yapıcam kardeşim , Yalçın öndeki midleri arkaya takıpta önlere alpine alsam ne olur ses kalitesinde yükselme olur mu ?
ATATÜRK
PİONNER 8450BT
KİCKER KS65.2 16 CM
KİCKER KS5.2 13 CM
REAUDİO SRX 12 SUB
SOUNDMAGUS VS 800.1
MACOUSTİC MSX 700.5
tabiki sistemlerde orta ses önden arkadaya doğru gider zaten doğru olan budur bu nedenle her zaman ön kapılara daha güçlü mid-hop koyman mantıklısıdır ön kapılara alpine takılır arka kapılara takacağın midlerin biraz ayarı kısılır güzel tonlamada orta ses yakarsın
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri