amfi kullanacak mısınız?
Jbl Cs-6c 16.5 Cm Component Hoparlör 150watt
2 yollu / 4 ohm / 50 watt rms / 150 watt peak
bu Component takımı almaya değermi arkadaşlar fazla bir bütçem yok
![]()
amfi kullanacak mısınız?
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
bu kompenant takımı almaya değer o halde amfi varsa. bende kullandım bu seriyi kalite olarak yüksek seslere dayanabilir ama ses kalitesi tatmin etmez muhtemelen..
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
ALPINE SPG17CS 17CM M?D TAKIMI SIFIR GittiGidiyor'da 64729694
hocam yeni aldığım kompenant takımından çok memnunum. sizede tavsiye ederim. bi kere alın işi bitirin..
Muhammad Ali Clay
parasına göre güzel üründür alınır ama yinede alpine derim
aslında en iyisini almak lazım ama para olmadı zaman mecburen orta kaliteli birşey almak zorundayım orta kalitete sesi iyi veriyorsa yeter bana bide kicker bas alacağım 20 cm arabanın bagaj kısmındaki yan boşluğa yapmayı düşünüyorum değişik birşey olacak inşallah güzel birşey çıkar bu arada jbl li aldım..
yavaş yavaş zamanla kademe atlar modeli yükseltirsiniz şu an için jbl yeterli gelir tatminkar çalar
punto evo arka kabinlerine 16,5 Component atılıyor değil mi?
döşemenin arkasında bir çıkıntı var. onu kesmeniz gerekli. yoksa sığmaz...
Muhammad Ali Clay
kesmeye değermı peki can? bi sorun yaşatmaz değil mi
bi sıkıntı yok abi. dışardan anlaşılma ihtimali yok zaten. hoparlör yuvası arkada kova gibi uzuyor. üst kısmını biraz tıraşlamak icap ediyor. ben traşladım, sıkıntı yok..
Muhammad Ali Clay
arkalarada jbl atacağım önlere jbl aldım takım olsun diyorum simdi netten baktımda bu jbl nasıl can bi baksana
JBL GTO 65016 CM COMPENANT TAKIMI ?OK F?YATA GittiGidiyor'da 64729537
rica ederim. montajda filan sıkıntı olursa yardımcı olurum. tanıdık çok çankayada filan..
edit: abi bence jbl cs6 ları arkaya geçir. önlere;
https://urun.gittigidiyor.com/garaj/...sifir-64729694
bunlardan al. arada 50 tl fark var ama. kalitesiyle o farkı her türlü kapatır bana güven. hatta izmirin neresindesin bilmiyorum ama, hatay taraflarındaysan gel bi ara benim araçtaki sesi dinle. sonra kararını ver![]()
Konu SteinGP tarafından (30/09/2012 Saat 02:41 ) değiştirilmiştir.
Muhammad Ali Clay
bas alıcaksanız punch alın çok çok kaliteli bir ürün...
benim niyetim can hepsi takım olsun diyorum seste ona göre versin simdi o farklı bas verir o farklı bas dengesiz olmasın zaten öyle kafa sisiren baslar istemiyorum bana tatlı bir bas versin yeter bilmiyorum yanlış düşünüyorum acaba
aynı marka olmasının bir anlamı yok abi. şahsen ben özellikle aynı marka almadım. arka kapılarda kicker var tizleri daha kuvvetli. önlerde alpine midleri daha temiz. bagajdaki bass kicker. istediğiniz sesi yakalamak için farklı markalar kullanabilirsiniz. cs6 dan sonra bu jbl lerde tiz gelecek. 20 cm kicker bass çok tatmin etmeyebilir bagajın yanında kullanarak vs.. abi tam olarak şu kadar para harcayacağım şunları şunları istiyorum dersen, sana kesin ve net noktayı söylemeye çalışırım![]()
Muhammad Ali Clay
V?BE OPT?SOUND 20 CM KAB?NL? ?NCE ARAÇ BASS'I GittiGidiyor'da 65140750
geçmiş olsun abi anladım.. bu ürünü kullanabilirsin o halde bagaj için. kompenantlarda dediğim gibi takıp sonra memnun olmama ihtimalindense, bu cihazları deneyip neticeyi başka cihazlarda almış bendenizi takip etmeni tavsiye ederim![]()
Muhammad Ali Clay
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri