abi mıd ara seslerı werır anfısız orjınal teyplerle calıstırmak cor zor denılebılır. yanı sesi en tatlı sekılde dınlersınn componentten.. hoparlorun weremeyecegı ara seslerı alırsın.
Arkadaşlar cok iyi bilmediğimden dolayı soruyorum bilgi amaçlı olarak. İkisi arasındaki fark nedir ? engin tecrübelerinize dayanarak beni aydınlatmanızı istiyorum![]()
abi mıd ara seslerı werır anfısız orjınal teyplerle calıstırmak cor zor denılebılır. yanı sesi en tatlı sekılde dınlersınn componentten.. hoparlorun weremeyecegı ara seslerı alırsın.
Sağol kardeşim teşekkür ederim bi bilgi daha edinmiş olduk.
O halde iyi bir sistemde hem hoparlor hem mid bulunmali diyebilir miyiz?
güzel açıklama...
componentler amfisizde çalışır ama yeterince verim alınmaz orjinal kolonlarla arasındaki fark ses kalitesi ve netliğidir biri dinlerken insanı dinlendirir müzik keyfi verir diğeri ses çalsında ne olursa olsun havası katar componentler piyasada mid olarak geçer crossover takılarak amfi yardımıyla beslenir
Mertçim bana ucuz ve idare eder bir amfi bulsana![]()
O zaman kapı içi 4 adet Component için bir amfi gerekli) yeterince verimlilik alabilmek için
4 adete gerek yok 1 takım(2 adet) olsa birde onları besleyicek amfi olsa bile yeter orjinal teyple kullanmanız mümkün ben şuanda 1 takım mid ve amfisiz direk orjinal teybe bağlı olarak kullanıyorum
abi 4 adet alınca usume mıdlerın ruzgarından![]()
Hımm iyimiş Bizim evoların teybi kaldırır o zaman bir takımını
çok profesyonel bir tesisat olmadığı sürece orjinal teybiniz 1 takım veya 2 takım midle bir bass bir amfi kaldırır sorun olmaz
Mert kardeşim burda pioneer de mid yazıo parantez içersinde eğer gerceçten orjinal mid ise ucuz degilmi? fiyat bakımından jbl ile kenwoodun fiyatları arasında en az 100-120 tl fark ediyor. Linki buraya ekliyorum.
Hepsiburada.com : Pioneer TS-G1711i 17cm Tek Yollu (Mid) , 170 W Hoparlörler | Oto Aksesuar
https://www.hepsiburada.com/Liste/pi...tegoryId=26090
tek yollu abi bu 2 yollu tavsiye ederim tek yolluyla orjinal arasında pek bir fark yok
Mid hoparlör karışımı bişey o zaman (çakma) hehehhesagol kardeşim bilgiler için gece gece kafanını şişirdim.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri