arkadaşlar öncelikle kusuruma bakmayın yaz tatilinde fotoğraf makinamı yazlıkta unutmuştum bayram tatili vesilesiyle gidince tekrardan daha yeni paylaşma imkanım oldu. aslında baya çekmiştim ama şimdi bilgisayara attığımda UNKNOWN FORMAT diyerek açmadı özellikle de teybi söktüğüm fotoları neyse yine de anlatmaya çalışacağım.
ÜRÜNÜN MONTAJI : ilk resimdeki gibi yazlıkta bulduğum telleri pense yardımıyla düzeltip teybi sökmek için kullandım. ürün kutusundan
cihaz, kullanım kılavuzu (ingilizce) ve
1 adet kablo çıkıyor.
teybi teller yardımıyla söktükten sonra bu kablonun mavi ucunu teybimizin arkasındaki cd changer soketine takıyoruz. diğer ucunu ise teybin arkasından aşağı sallıyoruz ve uygun bir yere cihazı monte ediyoruz. ben
2. resimde görüldüğü üzere torpido kapağını söküp kabloyu geçirip TORPİDONUN içine koydum cihazı. hiç bir şekilde kablo vs görülmüyor.
cihazımızın 3 tane girişi mevcut
1. si USB 2. si SD KART 3. sü ise AUX.
gelelim bundan sonrasına ister flash belleğe isterseniz SD KARTA
CD01 CD02 CD03 CD04... şeklinde klasörler açıyoruz ve içlerine en fazla 99 tane şarkı atıyoruz. (denedim 100. yü çalmıyor diğer klasöre geçiyor.)
3. ve 4. resimlerde görüldüğü gibi teybimizde otomatikman CD CHANGER menüsü çıkıyor. ve CD01 KALSÖRÜNDEN çalmaya başlıyor. kalsördeki şarkı bitince CD02 klasöründeki şarkıları çalmaya başlıyor.
aux tan bir şey bağladığınızda ise AUX menüsüne geçebilmeniz için FLASH BELLEK yada SD KART kullanıyorsanız bunu sökmeniz gerekiyor.
+ / - leri
+ ları
1.
DİREKSİYON TUŞLARININ TÜMÜ (ŞARKI DEĞİŞTİRME SES AÇMA) ÇALIŞIYOR
2.istediğin kadar şarkı atabiliyorsun (16 gb yi destekliyor denenmiştir.)
3. sanki ses kalitesi bunun daha iyi gibi geldi bana orjinal bir cd taktım sanki bu chazın 10. düzeyi cd de15. düzey gibi
4. CD ÇEKMEK YOOOOKKK :)
5. CD KİRLİLİĞİ YOOOOKKK :)
6. YOLDA GİDERKEN CD DEĞİŞTİRCEM DİYE UĞRAŞMAK YOKKK :)
- leri
1. sanırım garantisi yok :)
2. ŞARKI İSİMLERİ GÖRÜLMÜYOR yani CD01 klasöründe 1. şarkı serdar ortaç bilmenene olsun bu çalarken şarkıyı CD01 TRACK1 olarak görüyor (altta resimde yer alıyor.)
3. Aux menüsüne geçiş için Flash ya da sd kartı çıkarmanız gerekiyor.
fiyat : gittigidiyor , sahibinden gibi sayfalarda 3 - 4 kişi satmakta. araştırıp kişilerin yorumlarına bakarak alabilirsiniz. ben sanal pazardan aldım (taksit dolayısıyla)
yazın 119 tlye almıştım şimdi 130 falan olmuş.
Oto Teyp Usb Sd Mp3 Aux Tüm Araç Teyplerine Giriş - SanalPazar ( 1-2 hafta önce bir arkadaşıma daha aldık. yorumumu mek13 kullanıcı adıyla görebilirsiniz)
Fiat Punto Digital Music Orijinal Müzik Çaları ( USB & SD )li çalara çevirici modül - Oto Aksesuar - Hepsiburada.com
Fiat Punto FiOrijinal Müzik Çaları Usb&Sd Çeviri GittiGidiyor.com'da #39098394
Fiat 1999 – 2010 Punto Usb-sd-cevirici Audio Syste - SanalPazar
Oto Cadence Tüm Orjinal Teybıneze Usb/sd/aux - SanalPazar
bunlar bazıları.
TAZE TAZE ÜRÜN VİDEOLARI :
bu videom da KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR MU ? ve ŞARKI / KLASÖR GEÇİŞ hızlarını izleyebilirsiniz.
MOV09511 - YouTube
bazı arkadaşlar navigasyon cihazını aux ile bağlayabilirmiyiz diye sormuşlardı buyrun videom : önemli : ben bu videoda navigasyonun şarj aletini takmamıştım şarj aletini takınca çakmaklığa acayip bir cırıltı oluşuyor. 27/12/2011 tarihi edit:
navigasyon şarjdayken cırıldama srununu aşağıya yeni eklediğim resimdeki kablo ile çözmüş bulunmaktayım ( kablonun özelliği ise normal stereo kablolarda ve cihazla gelende 2 çizgi varken bu tek çizgili)
MOV09510 - YouTube
her türlü soru sorunlarınızda buralardayım arkadaşlar.