Bende tam bunun altın uçlusu varmı diye bakıyordum. Dostum bu kablo kaç cm? Torpidoya Yetişiyormu? Bizede temin etme şansın varmı?
Printable View
Bende tam bunun altın uçlusu varmı diye bakıyordum. Dostum bu kablo kaç cm? Torpidoya Yetişiyormu? Bizede temin etme şansın varmı?
valla hocam bendeki 1 metre kadar bir şey hatta uzun bile geldi. şimdi onu sabitlemenin yolunu arıyorum.
keşke size temin etmek gibi bir şansım olsa.. profilimde izmir yazıyor ama manisanın kula diye minik bir ilçesindeyim ve aldığım kişide 2 tane vardı , birini ben aldım. ama muhtemelen bulunduğunuz yerde vardır elektronikçiler vs. onlarda da muhtemelen vardır.
bu arada hocam 10. klasörden sonrası olayı ne oldu sizin hala açmadı mı? valla ona elimden bir şey gelmiyor ya bu gün abarttım hatta bakalım nerede duracak diye her klasör 1 şarkı attım 33 tane klasör açtım 22 de kaldı benimki de.
bugün itibariyle ürünü aldım aracıma taktım, çok süper bişeymiş. araç gp active olmasına rağmen destekledi, ses kalitesi cd den farksız, direksiyon kumandalarıda çalışıyor.. tavsiye ediyorum. yardımı olan herkese çok teşekkür ederim.
Aux uzatma kablosu elektro marketlerde görmüştüm.. hemde altın uçlu olan modellerde.. marketlerde tv bölümüne yakın kablo kısmında bulabilirsiniz...
Tahsin, sendeki kaç klasöre kadar alıyor?
merhabalar yeni yılın öncelikle ülkemiz için huzurlu bir yıl olmasını diliyorum . Biz puntocuların ise sorunsuz bir yıl geçirmesini diliyorum;) Arkadaşlar bende bu aparatı hepsiburadadan 175 tlye aldım en pahalı ben aldım herhalde:( tek amacım garantili olsun 5 lira fazla olsun diyordum aparatı hemen aşağı salladım vitesin önündeki küllüğün oraya koydum. Fakat kartı taktığımda abartısız 5 dakka bekliyor ilk kurulumda cdyi okur gibi yapıp başa atıyor . Şaş kaza okumaya başladı şimdide yeni karta aynı şeyi yapıyor. Arkadaşlar bu bir sorunmudur yoksa herkesinmi böyle demekki her zaman faturalı iş yapmıyacan garantici adamımdır ama hep kazıklanan yinede biz oluyruz...
valla hocam ben de önce cep telefonumun micro sd kartıyla denedim çalmadı. flash belleğimi taktım çalmadı. sonra gidip bir sd kart aldım çaldı.. bir kaç farklı kartla dene istersen. çünkü videolarda da görüldüğü gibi en fazla 3-5 saniye bekliyor benimki. montajda sorun olması zaten imkansız sonuçta bir çocuğun bile rahat rahat takabileceği 2 uç var.. umarım cihazınız sorunlu değildir.
cihazla ilgili bir iki sorum olacak öncelikle hep sd kart la denemişsiniz usb den performansı nasıl birde usb ile cihaza iphone bağlamayı denediniz mi ??
eşimin ve benim kullandığım usb bellek şöyle bir şey olduğundan taktığımda bu cihaza tam oturmadı temassızlık yaptı. ondan gidip usb bellek alacağıma sd kart aldım. bir de önceleri küllüğün oraya koymuştum cihazı ki usb çıkıntı yapmasın diye sd kart almıştım. iphone falan ise hiç denemedim ben çünkü artık bir iphonem yok :)
https://images.gittigidiyor.com/3972...39722373_0.jpg
şimdi usb belleğe fat32 ile format attım. Iki üç tanede cd01 , cd02 klasör açtım. şimdi hızlıca okudu. Eskiden pop halk türksanat diye klasör açmıştım bundan olsa gerek
gerçekten yararlı ürün bende kız arkadaşımın puntosuna bağlattım gayet kaliteli bir ürün
arkadaşımın aracı 2008 g. punto active 1,3 mjt onda çalıştı. 8 pin olan yani punto 2003 - 2010 diye geçiyor cihaz.
activelerde (grundiglerde) AUX özelliği olmuyor genelde. ama farkını, nereye takıldığını resimlerle aşağıda göstermeye çalışacağım.
not: 2. resim forumumuzun https://forum.grandepuntotr.com/ses-...i-anlatim.html konusundan,
1. resim ise OLLA Namık Kemal Aydın isimli üyemizin bir konusundan alıntıdır.
..
anladım. bende aux var. seri2 activlerin (grundig) hepsinde aux var diye biliyorum. eğer olay aux ile ilgiliyse okey. fakat blaug-grundig farkından kaynaklı bişey ise bilmiyorum.
uygulamayı yapan arkadaşlar, teyplerinin markasınıda belirtirlerse sevinirim.özellikle active grundig kullanan arkadaşlar.