hepsiburada da taksitle alabilirsin. montajını kendin yaparsın.
Printable View
ayrica hepsiburada.com da cihaz 163 tl.
sahibinden.com da 120 tl. ayni cihaz neden fiyat farki varki ???
Fiat Punto Digital Music Orijinal Müzik Çaları ( USB & SD )li çalara çevirici modül - Oto Aksesuar - Hepsiburada.com
https://www.sahibinden.com/ilan/alis...lassifiedTitle
Arkadaşım öncelikle paylaştığın bilgiler için teşekkür ederim, senin bahsettiğin cevaptan sonra sanal pazardan ürünü aldım, kendim montajını yaptım ve CD01, CD02.... şeklinde 3er parça bulunan klasörler oluşturdum ancak buna rağmen 10dan fazla klasörü tanıtamadım sence problem nedir ?
Güzel Çözümm :)
bende 173 liraya hepsiburadan almıştım en pahalısını ben aldım herhalde benimkinde cd11 e kadar klasör açtım klasöriçinede birtanesine 120 şarkı attım 99unu okudu birde arada sırada sapıtıyor cd2 trak11 de farklı parça okuyor ama 99 bittikten sonra oluyor muhtemelen yeniden isimlendiriyor parçaları 6 taksitte almıştım bu ay son taksidi.
öncelikle bu konuyu farketmemi saglayan berk kardeşime daha sonra shellcininabisi ne teşekkür ederim :)
abi ben bunu alsam montajını yapar mıyız? çok begendim aleti,hele berkin montaj müthiş
dostum montajı kendin de yaparsın hiç bir şey yok sadece teybi sökmen yeterli. birde heralde cep telefonun vardır onun şarjını telefona takmak kadar basit :) ya izmirde olsam hemen yaparım da kula da çalışıyorum ben ve malesef ancak ayda bir gelebiliyorum izmire ama yine elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
profilde izmir yazınca.. :)
manisa/kula mı abi? olmadı bir gün ben gelirim yanına,manisa organizede çalısıyorum bende:)
teybi sökememekten tırsıyorum :D
berktende montaj hakkında detay öğrendikmiydi,mis :D
merhaba bende bu cihazın tamamen aynı kablolusu aynı boyutu aynı özelliklisinden taktırdım ama adı cadense diye bir markaydı.cihazı taktık 1 hafta sorunsuz calıstı ama sonrasında kafasına gore calısıp kafasına gore calısmamaya basladı.taktırdıgım kişi 3 farklı sıfır makine denedi ama sonuc hep aynı oldu.sizinkindede böle sorunlar oldumu?bu araba bende 2007 GP var.
ya buna iphone felan bağlanıyor mu???yada herhangi bir cep telefonu...
çok aradım ama.. Daha ufak boyutlusu yok mudur bunun?