Alıntı shellcininabisi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
valla o konuda keşke yardımcı olabilselo bulma konusunda ama bulunduğum yerde hiç kablo satan yer yok. netten 3.5 mono erkek 3,5 mono erkek kablo şeklinde aratabilirsin.

bu arada 1ocak arkadaşımız bu sorunu çok başka bir şekilde çözmüş. ben yazayım şimdiden sorun aslında bizim ÇAKMAK GİRİŞLERİNDE ŞASE yok... ve alet şase yapamadığı için bütün sesi içeriye veriyor. 1 ocak arkadaşımız ise sorunu (tabiki o daha iyi anlatacaktır) çakmaklığa çevirici takmakta bulmuş.

bu arada @motordelisi sanırım montajı falan sorunsuzca yaptın bir sıkıntı yoktur tıkır tıkır çalışıyordur umarım
valla yaptım biraz teybi sökmek uğraştırdı gerisi tık diye oturdu navigasyondan ve usb den sorunsuzca dinledim hafıza kartını denemedim çünkü hafıza kartım yok yanlız mesela usb de CD01 dosyası var 30 şarkı var diyelim 10 dasınız CD02 ye nasıl geçiyorum onu anlayamadım direksiyon tuşları çalışıyor süper bişey bu herkese tavsiye ederim ses kalitesi müthiş ama cihaz beklediğimden buyuk çıktı ve küllüğün solundaki boşluğa sığdıramadım tek sorunum bu oldu fakat yarın çift taraflı bant ile yapıştırıcam kabloyuda buldum elektrikciden aldım biraz uzun geldi ama katladım sıkıştırdım ve direksiyonun o arasındaki yere sığıdırdım kabloda göze batmıyor navigasyonumu yukarı koydum ohh miss 3 tl ye aldım kabloyu kalın ve kaliteli kendi içinden çıkan hem kısa hemde cızırtı yapıyordu kalitesiz içinden çıkan