Sayfa 2/2 İlkİlk 12
34 sonuçtan 21 ile 34 arası

Konu: Sony mi yoksa Pioneer teyp mi ?

kerem *
    krm1983 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 1665

Alıntı cck1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    SONY nin oto grubunu tafsiye eden duymadım şimdiye kadar aksine uzakdur denildi...
    +1

senza cuore saremmo solo macchine

Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!

Cem *
    Realtime xnode - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 268

Mutlu

Alıntı hamdi1905 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim eski kasetçalarlı blaupunkt tada TRF diye tuş vardı (Blaupunkt eskiden TA ya TRAFFIC derdi sonradan teyplerinde TA yazdı) hatta bastığımda 3 adet araba resmi çıkıyodu ekranda.o beep beep sesleri ise TA yani TRAFFIC açık olduğunda radyonun çekim seviyesi düşükse beep beep eder 30 saniyeliğine veya TA yı kapatarak susturursunuz.pioneerlerde,sonylerde,hatta kamosoniclerde ve tüm RDS özellikli teyplerde vardır TA.menülerindede TA ALARM seçeneği olur o bip bip sesi için.ama tekrar söylüyorum o bip bip radar değil
    Çok ilginç sadece birkaç kez değil, tüm araçlarımda bu özellik sayesinde yüzlerce kez radar tespiti yaptım. Özellikle uzun ve bomboş yolda hoparlörden bip bip sesini aldığım anda yavaşlıyordum, en fazla 1.5 km. ötede radar çevirmesi oluyordu. işin enteresan tarafı bu uyarı radyonun gayet rahat çektiği ancak trafik polisi aracı olan şehir içlerinde de ötüyor ve hatta sahil güvenlik botu yakınlarından geçerseniz de ötüyor (İzmir Mordoğan da şahit oldum defalarca) Demek ki birkaç yüz defa farklı teyp markalarında da denk gelmiş
    Beneficium accipere libertatem est vendere

Hmd Gnc
    hamdi1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 22

bende bugün pioneer aldım konudan esinlenerek 8350 animasyonlu model.300 tl ye aldım ve taktım isteyen olursa resim koyabilirim.bende fikrimi değiştirdim artık pioneer diyorum

kerem *
    krm1983 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 1665

Alıntı hamdi1905 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende bugün pioneer aldım konudan esinlenerek 8350 animasyonlu model.300 tl ye aldım ve taktım isteyen olursa resim koyabilirim.bende fikrimi değiştirdim artık pioneer diyorum
    Doğru yolu bulmuşsunuz

senza cuore saremmo solo macchine

Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!

cemre yoldurak
    mokoko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Edirne
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    22 HS 125
    Edilen teşekkür: 6

bende kesinlikle pioneer alıcam büyük ihtimal deh2350 alıcam malum öğrencilik 200 kusur en ucuzu bu

Cem *
    Realtime xnode - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 268

Bu arada benim aracımda da Pioneer 7250 SD var
    Beneficium accipere libertatem est vendere

NURİ RÜZGAR
    puntocu07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07 GB 409
    Edilen teşekkür: 125

slm arkadaşlar konuya biraz geç youmlarınızı okudum genelleme pineer demiş. sizce hangi modeli alırsam başım arımaz şimdiden teşekürederim herkeze.

erhan denizli
    erosistanbul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Tekno Gri
    Edilen teşekkür: 351

Tabiki pioneer ama biraz özellik olsun istersen 2 model tafsiye edebilirim. kullananlardan şikayet duymadım. özellikleri açısından gayet tatmin edici.

Hepsiburada.com : Navitech CDT-6950 Bdt (3,5'' EKRAN,TV,DVD,DivX,CD,MP3,SD,USB,BLUETOOTH,RADYO Player) | Oto Aksesuar

Hepsiburada.com : Navitech CDT-6800UDT DivX/MP4/DVD/VCD/CD/CD-R/CD-RW/MP3 Çalar | Oto Aksesuar

Safa Özkan
    justous - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    16 y 1909
    Edilen teşekkür: 0

Sony Sadece marka yapmış bir ürün pioneer ise kaliteli ses sistemleri için üretilmiş bir teypdir piooner'in 200 TL'lik teypi aynı özelliklerde sony'in teypi 500 tl kendi arabamda aynı şekil pioneer kullanıyorm

FIRAT TUNA DENİZ
    ESH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 86

Pıoneer bıraz butceyı asıyorsa jvc tavsıye ederım

Tayfun AKTÜRK
    Tayfun-E30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 140

alpine, panasonic, sony, blaupunkt, kenwood, jvc marka teyipleri uzunca bir müddet kullandım kişisel yorumum gerek çıkışı gerek sesi gerek kalitesi gerek cd seçmemesi kesinlikle pioneer...

Yalçın OYNARGÜL
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. coll34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 417

yanlış karşılaştırma yapılıyor arkadaşlar marka değil modelleri karşılaştırmak gerekli ben sony ve pıoneer kullan ama son 1 yıl alpine kullandım ve alpineden şaşmam X markanın giriş seviyesi ürünü ile diğer X markanın yüksek modelini karşılaştırırsanız bu hatalı olur

Tayfun AKTÜRK
    Tayfun-E30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 140

Alıntı coll34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yanlış karşılaştırma yapılıyor arkadaşlar marka değil modelleri karşılaştırmak gerekli ben sony ve pıoneer kullan ama son 1 yıl alpine kullandım ve alpineden şaşmam X markanın giriş seviyesi ürünü ile diğer X markanın yüksek modelini karşılaştırırsanız bu hatalı olur
    aynı paraya aynı seviyedeki ürünler denk geliyor, buna istinaden yorum yapılıyor yanlış bir durum yok bence..

Yalçın OYNARGÜL
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. coll34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 417

körü körüne marka demem ama deneyimlerimden sonra ana ünite konusunda alpineden başka kullanmam diyebilirim he pıoneer kullanırım ama ancak rs-88 modelini çünkü son seri yeni model pıoneer hem görsel hemde malzeme konusunda başarısız

Sayfa 2/2 İlkİlk 12