+1
Printable View
Çok ilginç sadece birkaç kez değil, tüm araçlarımda bu özellik sayesinde yüzlerce kez radar tespiti yaptım. Özellikle uzun ve bomboş yolda hoparlörden bip bip sesini aldığım anda yavaşlıyordum, en fazla 1.5 km. ötede radar çevirmesi oluyordu. :cheers00: işin enteresan tarafı bu uyarı radyonun gayet rahat çektiği ancak trafik polisi aracı olan şehir içlerinde de ötüyor ve hatta sahil güvenlik botu yakınlarından geçerseniz de ötüyor (İzmir Mordoğan da şahit oldum defalarca) Demek ki birkaç yüz defa farklı teyp markalarında da denk gelmiş ;)
bende bugün pioneer aldım konudan esinlenerek 8350 animasyonlu model.300 tl ye aldım ve taktım isteyen olursa resim koyabilirim.bende fikrimi değiştirdim artık pioneer diyorum :D
bende kesinlikle pioneer alıcam büyük ihtimal deh2350 alıcam malum öğrencilik 200 kusur en ucuzu bu :D
Bu arada benim aracımda da Pioneer 7250 SD var :)
slm arkadaşlar konuya biraz geç youmlarınızı okudum genelleme pineer demiş. sizce hangi modeli alırsam başım arımaz şimdiden teşekürederim herkeze.
Tabiki pioneer ama biraz özellik olsun istersen 2 model tafsiye edebilirim. kullananlardan şikayet duymadım. özellikleri açısından gayet tatmin edici.
Hepsiburada.com : Navitech CDT-6950 Bdt (3,5'' EKRAN,TV,DVD,DivX,CD,MP3,SD,USB,BLUETOOTH,RADYO Player) | Oto Aksesuar
Hepsiburada.com : Navitech CDT-6800UDT DivX/MP4/DVD/VCD/CD/CD-R/CD-RW/MP3 Çalar | Oto Aksesuar
Sony Sadece marka yapmış bir ürün pioneer ise kaliteli ses sistemleri için üretilmiş bir teypdir piooner'in 200 TL'lik teypi aynı özelliklerde sony'in teypi 500 tl :) kendi arabamda aynı şekil pioneer kullanıyorm :)
Pıoneer bıraz butceyı asıyorsa jvc tavsıye ederım
alpine, panasonic, sony, blaupunkt, kenwood, jvc marka teyipleri uzunca bir müddet kullandım kişisel yorumum gerek çıkışı gerek sesi gerek kalitesi gerek cd seçmemesi kesinlikle pioneer...
yanlış karşılaştırma yapılıyor arkadaşlar marka değil modelleri karşılaştırmak gerekli ben sony ve pıoneer kullan ama son 1 yıl alpine kullandım ve alpineden şaşmam X markanın giriş seviyesi ürünü ile diğer X markanın yüksek modelini karşılaştırırsanız bu hatalı olur
körü körüne marka demem ama deneyimlerimden sonra ana ünite konusunda alpineden başka kullanmam diyebilirim he pıoneer kullanırım ama ancak rs-88 modelini çünkü son seri yeni model pıoneer hem görsel hemde malzeme konusunda başarısız