Alıntı xnode Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İlginç, eski aracımdaki Blaupunkt teybimin üzerindeki TRF butonlarına bastığımda Radar yakalama özelliği açılıyordu, açılım TA olabilir tabii Daha önceki Pioneer teyplerimin bazıları da radar tespiti yapıyordu, yolda radar olduğundahoparlörden beep beep şeklinde sinyal veriyordu ara ara.
Ek bilgiler için teşekkürler.
benim eski kasetçalarlı blaupunkt tada TRF diye tuş vardı (Blaupunkt eskiden TA ya TRAFFIC derdi sonradan teyplerinde TA yazdı) hatta bastığımda 3 adet araba resmi çıkıyodu ekranda.o beep beep sesleri ise TA yani TRAFFIC açık olduğunda radyonun çekim seviyesi düşükse beep beep eder 30 saniyeliğine veya TA yı kapatarak susturursunuz.pioneerlerde,sonylerde,hatta kamosoniclerde ve tüm RDS özellikli teyplerde vardır TA.menülerindede TA ALARM seçeneği olur o bip bip sesi için.ama tekrar söylüyorum o bip bip radar değil

Alıntı burak6230 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşım pioneerden şaşma 100 200tl pahalı olsun pioneer olsun kafan rahat olur tabi genede son karar senin
pioneerin 8350sd diye bir modeli var yakında alıcam inş. 320 tl fiyatı var on numara cihaz.standart teyplerde başka tanımam.ayrıca hocam kafan rahat olur derken?senelerce sony kullandım tık demedi ne cd atladı ne çıkışı yandı vs.yani her iki üründede kafası rahat olur yeterki çn malı teyplerden uzak dursun.ben cdli sony mi satıp usb li çin malı aldım bitane.ses 20 den sonra basların yerini kulak tıkatan mid+cırtlak tiz sesleri alıyo.aman diyim