Alıntı mitix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yaptım oldu

"L" bir demir saç parçası bulunur . L açısı biraz daha genişltilir ve çift taraflı bant ile ilgili zemine sabitlenir. diğer tarafınada çift taraflı bant ile navinin tutamağına yapıştırılır. çok uğraştım orj bişey yapmak için sonunda oldu galiba . demiri elekt. siyah bant ile izole ettimki pioneblack tasarıma ayak uydursun. uyduda fena değil. orj navi nerdeyse bendede orada oldu. araca herhangibi bir delik delinmedi. yapıştırılan zemin aracın o bölgedeki mini paspasının altında kaldı . zira istenilen zaman çok rahat sökersinizki sorun olmaz iz kalmaz kalsa ile zaten bölgede mini paspas var. kolay sökersiniz dedim bu sağlamlık yönünde şüpheye mahel vermesin kaliteli çift taraflı banlar kg larca yükü çok rahat taşıyorlar. tek eksiğim aux a bağlantı yazıkki o bizim teyplerde olmuyor. unutmayın öncesindede o bölgeye farklı uzun metaryellerle bişeyler yapmaya çalışmıştımki hatta olduda fakat araçın hareket halide vibrasyon oluşuyor. bu çok rahatsız edici bir durum . demiri fazla uzun tutmayın yani öne doğru gelmesin yoksa titrer. resimedeki uygulama en stabil halidirki hiç bir titreme yoktur. titreme sizin zemine yeteri kadar sağlam yapıştıramadığınızdan değil zeminin esnek plastik yapısınında kaynaklıdır.
Güzel olmuş ellerinize sağlık Navigasyon markası nedir memnunmusunuz ? Birde teypin aux desteklemediğini nasıl anladınız ?