Alıntı melikarslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
2012 model Grande Punto'm var. Vantuzu cama yapıştırdım. Programlama seyir halinde iken biraz zor oluyor ancak kesinlikle görüşü kapatmadı.

Aslında önce ben de torpidoya yapıştıracaktım. Bunun için buradaki yorumları okudum ve gidip Koçtaş'tan çift taraflı bant aldım; ancak bant torpidoya yapışmadı. Büyük ihtimal sprey silikonla silindiği için... Yoksa alırken sordum torpidoya yapıştıracağım diye. Diğer kullandığım tüm yüzeylerde harika sonuç verdi.

Şuanda punto evom var evoda sorun olmuyor orta bölmeye dikiyorum sabit kendi duruyor fakat bundan 3 4 ay önce benımde bir 2012 gp ım vardı ve klimaya çok rahat bi şekilde oturtmuştum, navinin arkasındaki yuvarlak toplu şeyi navinin gövdesini saran metalden çıkarıyoruz ve arkasındakı o deliklerden klimaya plastik kemer diye adlandırılan bikere taktığınızda geriye gitmeyen plastik kemer ile sabitliyoruz ve ortaya bu sonuç çıkıyor elim teypte gibi müzik değiştiriyordum ( kemal otodan aldığım aux kablosu sayesinde hala durur evomda bi işe yaramıyor fakat saklıyorum )