Alıntı PROTOS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar ben önlere 16cm DLS R6a (100watt Rms +ohm) , arkalara 13cm DLS R5a (100watt Rms 4ohm) taktırdım, birde JBL GT-1004 amfi ile besledim sonuç hüsran oldu. Orjinal sistemden neredeyse hiç farkı olmadı.

Arkaları iptal edip (hala yerlerinde duruyorlar ama gücü kestik 284tl çöpe gitti yani) arkaya JBL BOX12CS Kabinli 30cm 1000watt Sub koydum, sonuç müikemmel oldu. Doğrusu sesi sonuna kadar açıp uzun süre dinliyemiyorum, kulaklarım ağrıyor kısa sürede. Bas vurdukça saçlarım bile titriyor. Yani bas istiyorsanız o işi Subwofer olmadan unutun, mümkün değil dolgun bir bas alamazsınız. Kapıya takılan komponentlerle Subwofer dan gelen bas asla aynı olmuyor. Daha sonradan orj teybi söküp birde Alpine CDE-113BT teyp te takınca, tadından yenmez oldu. Dreksiyon bağlantısıda yapıldı.

Bundan fazlasını takıpta dinleyebilenlere şaşırıyorum, nasıl dayanıyorlar. Bence fazlası zarar, hiç gerek yok o masrafa, yazık günah sağlığımızdan olmak var birde.

Eğer bütçenize uygunsa fazla uğraşmadan alın aşağıdaki gibi bir şey rahat edin. Ben şimdiki tecrübemle bunu alır rahat ederdim.

Hepsiburada.com : JBL Bigbass Paket Sistem 10093 | Oto Aksesuar
önlere ve arkalara component düşünüyordum bu bilgi süper oldu.. sadece önlere ve bir subwoofer yeterli olacak o zaman..

infinity kappa 120.9w (2/4ohm 50-350rms) subwoofer sipariş verdim.. önlere de kappa 65.9 cs 16cm component (90w rms 2 ohm) almayı planlıyorum.. amfinin gücü yeter sanırım..