ben 16 diye biliyorum ama..
Gittiğim tesisatçıda ön ve arkaların 13 oldugunu söylediler. site içinde görüyorum ki önlere 16 16.5 takan arkadaslar var bu konuya bi acıklık getirirseniz sevinirim kac cm almalıyım ?
ben 16 diye biliyorum ama..
önler ve arkalar 13 ama öne rahatlıkla 16 takılabiliyor arkadaya mdf üstüne montaj edilerek 16 cm takılabiliyor
mert kardesim şimdi ben önlere 16 arkalara 13 cm mid takımı alıyım sorunsuz takabiliyorum öylemi?
Ben bugün ön kapılara 16 cm'lik takmaya çalıştım ama yerine oturtamadı yapan kişi , 13'lük ayarlayacak bana birtane onu takacaz.
Bizim yanlış yaptığımız birşey mi var acaba mert?
Kolonlar buydu ;
![]()
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
Evolarda önler 16 arkalar 13cm diye biliyorum ama.? GPlerde farklımı?
16 cm direk oturmaz dedim altına kasnak yapıp onun üzerine takmak gerekiyor.
bizim arabalarda arkalar 13 ama hoparlörün öle bi çerçevesi var ki 16.5 oluyor çerçeveyle birlikte. ben arkalara 16.5 hoparlörleri hiçbir işleme gerek olmadan taktırdım. yani arkadaki hoparlörler çıktı 16.5'ler monte edildi.
[QUOTE=birkaN61;487414]Ben bugün ön kapılara 16 cm'lik takmaya çalıştım ama yerine oturtamadı yapan kişi , 13'lük ayarlayacak bana birtane onu takacaz.
Bizim yanlış yaptığımız birşey mi var acaba mert?
Kolonlar buydu ;
merhaba istanbul ataşehirden yardımcı olabilirim montaj için
arka derken arka kapılardanmı bahsediyoruz yoksa bagaj üstümü ?
bagaj üstünde hoparlör yok zaten, kapılardakinden bahsediyoruz...
Sonuç Nedir ben pek yazılanlardan birşey çıkaramadım. Bende kapı hoparlörlerini değiştirmek istiyorum ama mdf kullanmadan. GP var bende . orjinal cm leri kaç acaba , bilen var mı ?
önler 16 arkalar 13 arka kapılar kasnak ile 16 takılabilir
Arkadaşlar ben öndede arkadada 16 kullanıyorum hemde power serisi yapan elektronikci gerçek ustaysa sorunsuz takar ama uğraşmak istemezse size 13 lük satar çünkü 13 cm midleri kolay kolay kimse takmaz sesi bozar takıcaksan 16 tak kafan rahat etsin benden tavsiye orjinalliği bozmadan yapılıyor bu işlem..
Alanyadan Sevgilerle.
Aracta BulunanLar;
Spor yay 6.5 cm
H4 25000 Kw exzenon Mavi
H7 35000Kw exzenon Pembe
Performans Chip dual
4 takım mid Violence power Serisi
1 adet 3000 watt 750 RMS Bass Violence
1 Adet Jbl 304 Mid anfisi
1 adet Violence 1600.1 bass anfisi
1 adet kapasitor 5 farat
HondaCivicYeni KasaSimota OrjinalPerformans FiltreKiti
Bagaj iptali
bu arada sakın 13 takmayın cok iğrenc bi ses kalitesi var Ve 13 cm midle 16 sandim mid arasında en az 20 dsbl ses kalitesi farkı var bunu söylemek isterim biz alanyada 9 tane puntocuyuz hepimizde 16 var![]()
Aracta BulunanLar;
Spor yay 6.5 cm
H4 25000 Kw exzenon Mavi
H7 35000Kw exzenon Pembe
Performans Chip dual
4 takım mid Violence power Serisi
1 adet 3000 watt 750 RMS Bass Violence
1 Adet Jbl 304 Mid anfisi
1 adet Violence 1600.1 bass anfisi
1 adet kapasitor 5 farat
HondaCivicYeni KasaSimota OrjinalPerformans FiltreKiti
Bagaj iptali