46 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Kapı kolonları

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #38
    Tamer İNSEL
    PROTOS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    01/09/2010
    Yaş
    51
    Mesajlar
    250
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 102

    Standart

    Arkadaşlar ben önlere 16cm DLS R6a (100watt Rms +ohm) , arkalara 13cm DLS R5a (100watt Rms 4ohm) taktırdım, birde JBL GT-1004 amfi ile besledim sonuç hüsran oldu. Orjinal sistemden neredeyse hiç farkı olmadı.

    Arkaları iptal edip (hala yerlerinde duruyorlar ama gücü kestik 284tl çöpe gitti yani) arkaya JBL BOX12CS Kabinli 30cm 1000watt Sub koydum, sonuç müikemmel oldu. Doğrusu sesi sonuna kadar açıp uzun süre dinliyemiyorum, kulaklarım ağrıyor kısa sürede. Bas vurdukça saçlarım bile titriyor. Yani bas istiyorsanız o işi Subwofer olmadan unutun, mümkün değil dolgun bir bas alamazsınız. Kapıya takılan komponentlerle Subwofer dan gelen bas asla aynı olmuyor. Daha sonradan orj teybi söküp birde Alpine CDE-113BT teyp te takınca, tadından yenmez oldu. Dreksiyon bağlantısıda yapıldı.

    Bundan fazlasını takıpta dinleyebilenlere şaşırıyorum, nasıl dayanıyorlar. Bence fazlası zarar, hiç gerek yok o masrafa, yazık günah sağlığımızdan olmak var birde.

    Eğer bütçenize uygunsa fazla uğraşmadan alın aşağıdaki gibi bir şey rahat edin. Ben şimdiki tecrübemle bunu alır rahat ederdim.

    https://www.hepsiburada.com/Liste/jb...tegoryId=26090
    Konu PROTOS tarafından (17/09/2010 Saat 08:28 ) değiştirilmiştir.

  2. Bu mesaj için teşekkür edenler:


Benzer Konular

  1. Kapı kolonları
    omerr tarafından Ses & görüntü sistemleri forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 10
    Son Mesaj: 24/12/2012, 19:31
  2. GP 3 Kapılarda Kapı Kolonları kaç Cm,
    real tarafından Ses & görüntü sistemleri forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 1
    Son Mesaj: 28/11/2012, 14:02
  3. Kapı kolonları kaç cm acil yardım ?
    kaptan*67 tarafından Ses & görüntü sistemleri forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 23
    Son Mesaj: 11/04/2012, 10:27
  4. Kapı Kolonları?
    CesSpOoL tarafından Ses & görüntü sistemleri forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 20
    Son Mesaj: 03/04/2010, 01:54
  5. GP kapı kolonları
    Dr.Alper tarafından Ses & görüntü sistemleri forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 27
    Son Mesaj: 13/01/2010, 14:14

Yer imleri

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com



# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network #

www.fiattr.com   |    www.puntotr.com   |    www.grandepuntotr.com   |    www.puntoevotr.com   |    www.bravotr.com   |    www.lineatr.com   |    www.500tr.com   |    www.ottimotr.com   |    www.aegeatr.com