Alıntı anvil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
aytuğ bakıyorum da yavaş yavaş ısınmışsın cihaza monte ettiğin yer uzak değilmi ulaşmak için. ben aynanın alt kısmına gelecek şekilde koydum. gerçi bazıları görüşü engeller diyo ama beni engellemiyo.
üstad dediğin gibi ayna altında iyi ama görüşü çok engelliyor bilhassa sağdan gelen arabalar için mazallah...

Alıntı Ah-MeT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Radarları gosteriyorda eğer işaretliyse
EU+TR 07.10.2009
İGO ve İGOAmigo için Güncel radar yerleri (speedcam) dosyasını igo yazılımı kullananlar yükleyebilir.

link: RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

rar ın içindeki speedcam.txt yi, Sd kartın içerisinden İGO klasorunun içerisinden speedcam klasorunun içerisine atın, Önceki dosya ile değiştirin. Bu işlemi yaptıktan sonra cihaz biraz geç açılır normaldir.
üstad sağol bende çektim benim dosyadan güncel heralde, eline sağlık...

Alıntı taygunm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Aytuğ peki bu cihazda buletooth kalitesi nasıl?mp3 vs nasıl memnunmusun?
bluetooth gayet iyi, sorun yok ama benhiç kullanmadım transmitter da kullanmadım, gerçekten gerek olmuyor,alacaksanız blutoothsuz ve transmitter sız modeli var 5" onu alın derim, bu arada transmitter sorunlu bu cihazlarda...

Alıntı mustafaf Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
eczacı bır abım 2 yıl once amerıkaya gıttıgınde bır cıhaz getırmıstı.konsolun onune koyuyorsunuz, radar oldugu zaman bırkac km. oteden ıkaz vermeye baslıyor.ama bu cıhazları kullanmak yasakmıs.tesbıt edıldıgı takdırde cezasızda varmıs.400$ gıbı bır paraya almıstı o zaman...
dıger taraftan Pıranha Leon, Fıyat/Performans olarak tercıh edılebılecek bır cıhaz.almayı dusunenlere kesınlıkle tavsıye ederım...
üstad bende o cihazlardan kullandım bizzat, bencede süper,buradada satılıyor ) ama illegal,yakalanılırsa hapse kadar yolu var, 2 km öteden cay cay bağırıyo cihaz çok ilginç alet, sinyalleri ayırt ediyor, baz ist. ayrı,başka sinyal ayrı radar ayrı ötüyor...