autokingden randevu aldık marşpiye ve çamurluk boyancak.Kapı altına ise rötuş yapılacak..
Görüşlerini belirten arkadaşlara teşekkürler..
bazı grande puntolarda görüyorum kapılarda seritler var sonradan yapılıyor. heralde ben olsam kapıyı komple boyatmaktansa bu şeritlerden dört kapıya yaptırmayı düşünürüm.pek mantıklı gelmeyebilir ama aracın değerinide korumak lazım.çünkü sadece şeridin altı boyanır bu sayede lokal boya sırması olmaz.şeridin hemen altında boya işlemi kesileceğinden herhangibir sıkıntı olmaz.sadece bir fikir.geçmiş olsun(birde serviste boyanın rengini tuturma olayına gelince aynı düşünceyle boya için bıraktığım eski arabamı çelik gri renginde gümüş gri boya ile boyamışlardı boya kodu olmasına rağmen arabayı teslim almadım.boyadılar bu seferde rengi tutturamadılar.mecburen teslim aldım sanayide tekrar boyatarak düzelttirdim.her serviste böyle olmayabilir ama etrafımda çok örnek var.o yüzden sanide yaptırmak mantıklı geliyor.)
autokingden randevu aldık marşpiye ve çamurluk boyancak.Kapı altına ise rötuş yapılacak..
Görüşlerini belirten arkadaşlara teşekkürler..
öncelikle geçmiş olsun eyer benim memlekette olsan sana sanayide yardımcı olup o çizilen yerlere yama yaptırırdım komple boyanmasına gerek yok ben bu işin içindeyim iyi araştır sizin orda sanayide iyi bir usta varsa ona yaptır maliyetide çok birşey tutmaz eyer servise bırakırsan komple boyarlar komple boyatmanı taysiye etmem
ben anlamam bu işlerden yama ne oluyor birisi de giydirme demişti aynı şeyler mi? Servise gittik komple boya dedi kapı+ çamurluk+ marşpiye için...Autokingde marşpiye ile çamurluğu boyatıp kapıyı boyatmayıp rütuş yaptırmak için randevu aldık.
Bizde ankaranın yabancısıyız bilmiyorum nerelere gösterbilceğimiservis ile autoking aklımıza geldi oaralara gittik yoksa sanayiye gideriz ama keşke serviste komple boyatsaydık da diyebiliriz sanayiden çıktıktan sonra
bu arada randevu aldık ama en erken ayın 23ü boştu o güne verdiler..Bir gün öncesinden telefon açıp vazgeçtiğini söyleyebilirsin dedi bana çalışan..İşlerini iyi yapıyorlarki bu kadar yoğunlar nerdeyse bir ay sonrasına randevu verdiler![]()
Konu GP61 tarafından (07/10/2008 Saat 21:00 ) değiştirilmiştir.
kardeşim giydirme şöyle olur,çizik yerler boyanır,çizik yerlere en yakın gövde çizgilerine kadar,böylece renk farkıda belli olmaz ama,autoking de fena değildir bu işte,yinede ben olsam kapıyı elletmezdim o kadar yer için,en azından pastayla o beyazlıkları yokettir,gerisi kalsın
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri