Geçmiş olsun Yaşar, bence ilk önce onarılsın sonra istenirse aksesuar takılır.Autoking belli olur diyorsa serviste güzelce halledilir.Hasarsızlık indirimi-onarım maliyeti ni karşılaştırarak kaskodan yaptırabilirsin...
1-2 hafta önce okulun otoparkından çıkarken fazla yağmur yağıyordu ve öğrenci milleti yağmurdan kaçarken koşturuyordu bende kapıdan çıkarken sağ aynaya dikkat ederek çıktım tam çıkacakken cızırtt diye bir ses geldiarabanın sağ alt kapı kısmı derin çizilmiş boyayı atmış...
bayram geçsin dedik, bugün kartaşa götürdük marşpiye + tüm kapı boyanması gerekiyor dedi.Ondan sonra ostimdeki autoking'e gittik marşpiyedeki göçüğü düzeltiriz, marşpiye ile kapının alt yarısını boyarız dedi.Veya marşpiyeyi boyarız kapıyada rütuş yaparız fakat belli olur rütuş olduğu dedi...Autoking ne sigorta şirketinden ne de araç sahibniden ilk gelişte ücret talep edilmiyor dedi. Kartaş eksper çağırcaz falan filan dedi ondan sonra kasko karşılar dedi.
Ben de marşpiyeyi boyamak yerine üstüne aksesuar taktırırız diye düşündüm. kolaylı spider'ın marşpiyesi iyi olur diye düşünüyorum soldan yukarı çamurluğa doğru çıkıyor fiat'ın orjinal marşpiyesi çamurluktaki çiziği kapatmaz..autokingteki adam marşpiyede biraz göçük var tam üstüne oturur mu oturmaz mı bilemem sordurmanız gerekir dedi, bir de gerek yok düzeltip boyatalım daha iyi dedi..
Sizin de fikrinizi almak istedim,bu arada geçmiş bayramınızı da kutlarım...
Geçmiş olsun Yaşar, bence ilk önce onarılsın sonra istenirse aksesuar takılır.Autoking belli olur diyorsa serviste güzelce halledilir.Hasarsızlık indirimi-onarım maliyeti ni karşılaştırarak kaskodan yaptırabilirsin...
abıı oncelıkle gecmıs olsun...renk tutmama olayını anlamadım ben sonucta aracın rengının kodu bellı.bence bırazda maalıyetı yukseltmek ıcın oyle soylemıs olabılırler.lokal boyayla ıs hallolur gıbı duruyor...
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
2yıllık ehliyet sahibi olarak bu işlerden de anlamam ilk defa arabayı çizdim
guiagro etiketinin alt kısmı boyansa olmuyor mu anlamadımki niye çoğu yada tamamı boyanması gerekiyor kapının.marşpiye ve çamurluğun küçük kısmı boyanırsa da çamurluğun yarısı boyanması gerekiyormuş(2. resimde çamurluğun görünen kısmının nerdeyse tamamı..Halbuki sorun çamurluğun 10da 1ini bile kaplamıyor.
valla bencede Arda abının dedıgı gıbı en guzelı servıste hallettırmek.boya rengınıde tuttururlar herseyıde orjınal sekılde duzeltırler.ıcınıze sıner yanı...
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
hocam gecmis olsun wala icim cızz etti yaa en kısa surede guzel olur insallah...
Forever DJ Tiestooooooooooooooo...absolutely Trance dj in the universe...
Yaşar, ücret ödemeden, Autoking garantili bir şekilde onarım yapacaksa buraya yaptır derim ama aksi halde önceden de belirttiğim gibi yetkili serviste yaptırmalısın...
hocam geçmiş olsun,umarım en ii şekilde halledilir sorunun...autoking de veya servislerde iyi bir hizmet alacagına eminim...
resımde ısaretlı olan yırtık kısmı onarıp sadece o bolgeye lokal boya uyguladılar.daha sonrasında ben arabamın yan aynaları ve kapı kollarını boyanması ıcın sanayıye goturdum ordakı ustalar bıle ne camurlugun degıstıgını nede tamponda lokal boya oldugunu anlamadılar.kısacası ıcın rahat olsun...
Konu mustafaf tarafından (04/10/2008 Saat 12:07 ) değiştirilmiştir.
ewt mersın bılen otoda yapıldı...
abicim ufacık yer için tüm kapı boyatılmaz yazıktır ya,benim kaputa atladılar milli maçtan sonra ufak bi göçük oldu tüm kaput boyanacak dediler bende oldu dedim ellettirmedim duruyo öyle dikkatli bakılmadıkça bellide olmuyo zaten tüm kapıyı boyatma derim ben zaten alt taraflarda bi yer marşpiyeli boyattır kapı kalsın bence,veya varsa tanıdığın sanayide filan iyi bi ustaya götür,giydirme yapsanız tutmazmı renk de,servisler her zaman kolayına kaçar işin..
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
yani aracın komple boyanması ile ilgisini anlamadım ama şöyle söyliim.çamurlukta boya işlemi yapılacaksa komple çamurluk boyanır,kapıda boya yapılacaksa kapı boyanır.metalik boyalı arabalarda bu şekildedir.parça üzerinde kısmen boya dediğimiz olay opak(akrilik)boyalı arabalar için geçerlidir.eğer çok göze batmıyan bir yerde ise belki yapılabilir.ama dikkatlice bakıldığında muhakkak beli olacaktır.
tabiiki hayır.3 kapılıyıda biliyorum.ama komple boyanmayı gerektirecek bir şey göremedim,sadece"her parça"komple boyanır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri