Alıntı ibrahim0 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben yetkili servis(kavaklıdere) ne zaman cagirdiysa o zaman gittim. Yani kitapçıkta ne yazıyorsa o. Şuan egeam var. Bundan önce 2011de sıfır aldığım albea 1.4 fire vardı. Günde en az 20-30 km yaptım. Tam 101 bin sattım. 1 yıl dolmadan zaten 20 bin yapıyorum. Tüm bakımlara 20 binde girdi. 45binden itibaren lpg takıldığı halde bile. Sattigimdada saat gibiydi. Zaten 2 saat içinde sattım. Tam sentetik yağ konulduğu müddetçe 20 bin çok rahat. 7 binlerde yağ değiştirmek çok erken şayet 1 yıl dolmadıysa. Bu erken yağ değişimi işi sanayicilerin sayesinde. Onlara kalsa 1000 km sonra gel abi derler.

ASUS_Z00UD cihazımdan gönderildi
Kilavuzda yag icin ayri bir ibare vardir. Her 10 binde degistirilmelidir diye yazar. Hatta iki yildiz seklinde bir uyari daha gecer agir sartlarda kullaniliyorsa 10 binden once degistiriniz diye. Bulamazsaniz goruntuyu atarim. 20 binlik bakimlar genel bakimdir. Yag icin onerilen degil. Egea niz hayirli olsun lakin sifir alinan araclar yag eksiltir. 100 bin kullaniyorsaniz bir araci 20 binde yag degistirmeniz bir soruna neden olmaz. Motorun omrunu azaltir. 600 bin gitcekse 300 bin gider.