bakın şu sözlerim yanlış anlaşılmasın ben fiat markasını kötülemiyorum. özellikle fiat araclarını seviyorum. benim istediğim birine farklı muamele diğerine farklı muamele yapılmasın. ha onlarda biliyorlar malzemenin kalitesiz oldugunu yalan dolan cevirmelerine kızıyorum. insanca usulünce söylenip anlatılabilir bu konular anlaşılabilir ama insanı enayi yerine koymaları deli ediyor beni saf cocuguz bişey bilmiyoruz sanıyorlar. ne kadar fiatı sevsek bile burada mağdur olan arkadaşlarımızı savunup kollamamız gerektiğine inanıyorum bu olay basıma gelmesede desteklerdim yani anlatmak istediğim bu. servis bakımı olayına gelince kısa bişey anlatmak istiyorum: aracı almadan experte soktum aracın sol amortisör takozu değşecek sol sanzuman keçesi değişecek kalkışlarda silkeleme var söküp bakmak lazım dediler. ortalama ne fiyat tutatr dedim 700 olur asağıda olur yukarıda olabilir dediler. tamam dedim kalsın aracımı aldım konyaya geldim. ustama götürdüm araca baktı ne amortisörde nede keçede sıkıntı yok hocam dedi. değiştirmedim hiçbir sıkıntımda yok kullanıyorum. demek istediğim aracta bişey olmasada extra bişeyler cıkarıyorlar cebinden paranı alıyorlar bu şekilde coooook örnek gösteririm size. yahu bu paralar nasıl kazanılıyor coluk cocugumuzun rızkından keserek aldıgımız araca birde boyle kazıklarlarsa buna ne ALLAH razı olur nede kulu. yoksa bende isterim aracım sağlam yerlerde olsun iyi işler yapılsın. bu konu uzar gider yani sonuç olarak insanları kazıklama yolmaya calısma işinden vazgeçmeliler bir an önce.
Yer imleri