Sonuna kadar haklısın kardeşim. her yerde kronik sorunları yazıyor, bir zahmet google amcaya punto arızaları diye yazsan bir sürü konu çıkıyor zaten ama maalesef araştırma yok. Ayrıca bu city olayını anlamıyorum. Servise gittim sisteme girdiler parça gelince değiştirecez dediler, 1 hafta sonra direksiyon değişti, 3 hafta sonra gittim arkadaşın aracını değiştirdiler hiç de uğraşmadım millete nasıl oluyor da olmaz diyorlar hayret. Durum böyle bile olsa baktın sorun yaşanıyor alma arkadaş. Sanki diğer markalar günlük güneşlik arkadaşın era var servisle birbirine girdiler direksiyon hidroliği eksiliyor diye, başka bir arkadaşımda polo vardı zamanında 2006 model direksiyondaki bir arızadan dolayı servisin 3500 tl masrafı çıkardıklarını söylemişti gitti aracı sattı sonra. Bende puntodan önce tipo vardı bizim bodynin olduğu tarafta nerdeyse eksiz kablosu yoktu ve aracın enjeksiyon sisteminde sorun vardı eski sahiplerinden biri artık kimse benzin pompasını yakmış ondan dolayı bazı yerler hasar görmüş en son sanayide 2binlira masraf çıkarttılar ben de onu sattım e şimdi araç kurcalanmış, benzin alınmamış pompa yanmış araba napsın. Araba koca gün güneş altında kalsın sağı solu şişip kabarsın e bu marka yaramaz peki sen ne kadar aracına özen gösteriyorsun?? muallak. Ben üretici firma haklı demiyorum ama araç konusunda çok bilgili değiliz demek ki hep suçu araçlarda arıyoruz.
Yer imleri