Alıntı seralex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bence yetkili servisler ile Fiat markasını ayrı tutmak lazım, Fiat kullanıcılarının yaşadığı sorunlar genellikle o bölgenin yetkili servislerinden kaynaklanıyor. Örneğin x serviste sorun hallediliyorsa y servisinde halledilmiyorsa bunun sorumlusu Fiat değil y yetkili servisidir.

Mesela benim şubat ayında yetkili servisle aramda bir sorun olmuştu bu bi şekilde fiat genel merkezin kulağına gitti ve genel merkezin baskısıyla benim sorunumu çözdüler hatta aracımda city arızası belirtisi vardı bunu dahi ben değişsin demeden yetkili servis ısrar etti değiştirelim diye ve 2 saat içersinde direksiyon değiştirip bana teslim ettiler. Biliyorsunuz bazı yetkili servisler city arızasının giderilmesi için bin dereden su getirtiyorlar, kimi ücretin yarısını istiyor kimisi aracı servise sokma şartı istiyor vs. Demekki Fiat bunlara müşteri memnuniyeti için gereğinin yapılmasını söylüyor ama yetkili servisler para koparma peşinde oluyorlar.
o y servisine servis yetkisini veren de Fiat. Bence her türlü Fiat suçludur. Servislerini denetleyecek. Sizin şikayetiniz çözülmüş ama ben 4 senedir bu sitedeyim bir sürü soruna da saçma sapan cevaplar veriyorlar. Sadece Fiat değil benim aracım Opel ve Opel in de saçma sapan servisleri var. Bu konunun çözümü devlettedir. Devlet bu konuda tüketici ile her zaman yakın olacak ve markalara aba altından sopasını her zaman gösterecek..