01 Eylül 2014 tarihinde İzmir'de bulunan Enriko Aliberti Fiat Servisine yolcu tarafı airbag çatlağı için aracımı götürdüm. Benim için sıkıntılı olmayan bir çatlağı aracımı satacağım için değiştirmek istiyordum. Servis danışmanı arkadaş kendi telefonu arızalı olduğu için başka bir arkadaşının telefonuyla çatlak bölgenin fotoğraflarını çekti. Dah sonra 10 gün içerisinde geri dönüş olacağını söyledi. 11. güne kadar kimseden ses çıkmaması üzerine bu sefer servisi ben aradım. Müşteri ilişkileri sorumlusu olduğunu söyleyen bir kişi ile görüştüm. Verdiği cevap dumur ediciydi. Benim aracımla ilgilenen servis danışmanı izinliydi ve telefonu bozulduğu için fotoğrafları kaybettikleriydi. Ancak fotoğrafların servis danışmanının kendi telefonuyla değil başka bir danışmanın telefonuyla çekildiğini söyleyince kıvırmaya çalıştılar. Tekrar fotoğrafları istediler. Gün içerisinde ileteceğimi ancak fotoğraflar gelinceye kadar tekrar genel merkeze talebimi iletmelerini rica ettim ve telefonu kapattık. Yarım saat sonra aradıklarında, genel merkezden olumsuz cevap geldiğini ve parçanın ücretsiz değiştirlemeyeceğini söylediler.

Bunun üzerine 12 Eylül 2014 tarihinde müşteri hizmetlerini aradım. Servisin tutumunu anlattım ve parçanın ücretsiz değişimini talep ettim.

Söz konusu servisle çözüme kavuşmayan şikayetimi Fiat Müşteri Hizmetlerine iletmiş olmama rağmen geri dönüş bugün yine şikayetimi çözüme kavuşturamayan servisten geldi. Cevap aynı şekilde olumsuzdu. Söz konusu şikayeti olan benim aracımla benzer geçmişe sahip bir çok aracın aynı sorunlu parçasının ücretsiz değiştirildiğini söylememe rağmen Genel Merkez cevabı olduğu ve kendilerinin de bir şey yapamayacaklarını dile getirdiler. Neden herkese farklı yaklaşım sergilendiğini sorduğumda ise araç geçmişi, servis bakımı vs. vs. saçmaladılar.

Sözün kısası; bundan sonra ne FİAT alırım, ne FİAT alacak arkadaşıma olumlu referans veririm. Aracımı satıp yeni araç alacağım ve Bravo almayı düşünüyordum ama bu saatten sonra FİAT bitmiştir. Bir daha mı FİAT? Allah korusun ve sizlere sabır versin.