valla ben daha yeni otel rez. yaptırdım. nette de bu otelle ilgili şikayetlere baktım. adamlar otu boku şikayet etmişler. öyleki ruslar çok kaba yemek yiyor diye şikayet vara yazmışlar insanların beğenileri, kriterleri, değerleri farklı olduğu için bugün beni tatmin eecek bir hizmet bir başkasının şikayet konusu olabilir. bu autoking içinde böyle mtc oto içinde böyle.

bende geçtiğimiz pazartesi akşamı geri geri gelirken karanlıkta bi yere çarptım. sol arka çamurluk göçtü. bende mini onarıma girerse auto kingde mini onarımdan girmezse kaskoyu ve trameri etkilemeyecek şekilde en uygun fiyatı veren yere yaptıracağım.

ya 1 yıla yakın araba bakan ve çevremdeki herkesin fikrini alan biri olarak çiziğe bile takıntısı olan adamların olduğu bir piyasada araba satmak kolay değil. almasın diyoruz ama adam her çizik lokal boya vs için fiyat kırmya çalışıyor. yahut mırın kırın ediyor. tramerde 300-500 lük hasarlar arttıkça da insanlar kıllanmaya başlıyor. maalesef piyasa böyle adamlardan geçilmiyor. hele araba alıp satanlar için bu hayli zor.

bence rafet kardeş en güzelini yapıyor. en azından karşısında auto king gibi kurumsal bir muhatap olacak herhangi bir sorun ile karşılaştığında. autoking in (türkiyede kaç tane şubesi ve müşterisi var. ve hemen bütün sigorta şirketleri ile anlaşmalı.) malum sitede toplamda 63 şikayeti var. bu bence bir başarıdır.

demem o dur ki, aracın abuk bir tramer kaydı için 1000-2000 tl fiyat kırılmasındansa, hasarsızlık indirimi için 900 tl gibi bir kayıp olacaksa, sanayi ustaları konusunda dil yanmış ve güvenebilecek kimse yoksa auto king le 600 e anlaşma gayet doğru bir seçim.

arabanı aldıktan sonra iyi bir incele, incelet derim. konsol, far kaput vss boşluk sallanma görüntüde bozukluk özellikle konsolda çalışmayan bir düğme vs var mı ince ince bak derim... sonra da buraya yorum yazarsan sevinirim. en azından forumdan arkadaşların da auto king hakkında bir fikri olur.