cok geçmiş olsun
Merhabalar,
Pazar gunu yeşilköy'de aracı 30 km hızla bir tıklattım öndeki arabaya kaput vs. çok kötü oldu ama tamponda vs hiç birşey yok gibi ama ilgili arkadaşlar bakınca panel oynamış tamponun klipsleri falan atmış farın arka ayakları geri gitmiş tampon ayarı vs yapılcak dediler her neyse..
Kaskoyu bozmuyum dedim tramere vs işlenmesin kasko fazla cıkmasın diye.
Özkar servise gittim fiata 500 tl olur dedi ama kaput düzeltilcek garanti vermedi eskisi gibi iyi olucak diye bende bırakmadım gitiim ikitelli auto king 'e bıraktım 650 tl kavga dövüş zor anlaştık 900 tl'den kapı açtılar ama adamlar cuma günü gel al 4/4 lük yapıyoruz dediler.
servis bile bize getiriyor yapamadığı araçları dediler yaptığımız her işciğilin garantisi var beğenmezseniz tekrar yaparız dediler kendi adıma yemin ediyorum yaptırcam dedi 4/4 lük dedi ön panelin tamponun komple sökülüp takılcak sıkıntılı klipsleri herşeyi onarırız yaparız dediler sizce iyimi yaptım?
Babam'da sanayiye bırak demişti bana sanayideki adamda 400 e yaparım dedi ama sanayi işte güvenemiyorum bilmedim yere araç bırakamazdım :/
ikitelli auto king iyimi sizce
anladığım kadarıyla kaput'da sağda solda esneme var ön içeri göcük panel vidaları içeri girmiş tampon yanlarda atma yapmış gördüklerim
![]()
Konu rafetkurt tarafından (10/07/2013 Saat 19:38 ) değiştirilmiştir.
cok geçmiş olsun
Fiyat biraz pahalı ama kıng in işciligi güzeldir .
Geçmiş olsun. Sadece kaputta sorun var gibi duruyor. Sağ-sol çamurluklar kaymamış gibi? Ben olsam kaskodan yaptırırdım. İlerde satacak olursanız tramerde görünmeyecek ama fiziki kontrolde belli olacaktır.
Geçmiş olsun, kullanmayacağınız kaskoyu neden yaptırdınız?
C(C)K
Hafif kazalarda akı b.kunu götürmüyor afedersiniz. Tramer e işlenme durumu olursa satışta sıkıntı.. bunun gibi ufak masraflar için değmez bence.
2 aracılığıyla Motorola Atrix cihazımdan gönderildi.
2006 Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active Vals Mavi
2008 Peugeot 2.0 HDi Gümüş Gri
2013 Nissan Qashqai 1.5 dCi Platinum Sedefli Beyaz
Punto Forum - www.grandepuntotr.com
Öncelikle geçmiş olsun.ben değil ama bi iki arkadaşım ikitelli autokingle iş yaptılar.biraz fazla fiyat veriyolar ama bu onların işlerini gerçekten iyi yaptıklarıyla alakalı.baya bi ilgileniyolar zaten aracı sabah götürmen gerekiyo mesela öğleden sonra ufak bi iş dahi olsa aynı gün vermiyolar aracı.ayrıca florya havuzlu bahçe mi orası?
hocam sürekli araba alıp sattığım için bu bu seneki 2 inci arabam ve nokta boya yok tramer yok kaskoyu bozarsam 1 ay sonra kaskom yenilencek hasarsızlık indirimim iptal olcak artı tramere işlencek artı 1000 tl gelicek olan kaskom bu kaza yüzünden 1900 tl gibi rakam cıkıcağı söylendi sigorta şirketinden bir'de kaskoyu devereye sokunca servis kaputu değiştirmek istedi bende..
en güzeli sanayilerde sürünmiyeyim diye.. auto king adamların işi kaporta boya adamlar herşeye garanti veriyor 100-200 fazla veriyim yaptırım bari tertemiz dedim : / yanlışmı yaptım hala ikilemdeyim.
Öncelikle geçmiş olsun...
Tramerde 300-500TL görüp te cayan adam almasın zaten araç falan
Bugün yaptırmadın diyelim 400 Cepten verdin, 3-5 gün sonra park ettiğin yerde vurup kaçtıklarında ne yapacaksın??
Tavanıma kar düştü 700TL Kaskodan Yaptırdım
2 hafta geçmedi park halinde çarpıp gitmişler 470TL o da kaskodan.
Geçen hafta da benim dikkatsizliğim yüzünden sizinkine benzer bir kaza yaşadım, ama kaputta birşey yok çok şükür. 300-500 gibi bir masraf çıkacak yine (Far değişirse 500'e yaklaşır.)
Bence kaskonuzdan yaptırı eğer kasko bitiminize bir kaç hafta kalmadıysa..
EDİT:
1 ay kaldıysa tabi baya düşünüdürür insanı
Eğer Mini onarımdan hallolursa hiç düşünmeyin Autokingi zorlayın biraz, bazen olmaz vs diyip yan çiziyorlar.
Adamların imkansız olmaz, rezil olur dedikleri tavanı MTC oto süper şekilde yapıp teslim etti bana.
Konu celenlee tarafından (24/06/2013 Saat 16:46 ) değiştirilmiştir.
aynı şekilde bir kazada ben geçirdim servis kaputu değiştirdi, çamurluğuda auto kinge boyattı, tabi bu izmirdeki, bidaha auto kingin önünden geçmem, eğer cebimden vereceksem sanayide sağlam ustalar var araştırıp oraya yaptırırım ...
1.3 DYNMC 5K. METALİK BEYAZ AS.KT. - Hİ-Fİ - SKY-DOME - FR.KT. ABARTH I SPOİLER
Kafa karıştırmak gibi olmasın ama ben olsam her türlü kaskodan yaptırırdım. Dediğim gibi, Tramer'e işlenmeyecek belki ama birisi aracı almak istersen, yapılan kontrolde zaten boya/değişim görünecek. Baştan söylenmediyse bir de bilgi saklıyor konumuna düşme ihtimali doğacak. En temizi kasko bence.
öncelikle geçmiş olsun 500tl lik bir masraf için kaskoyu bozdurmaman mantıklı kaskoyu bozdurursan 500tl cebinden çıkmayacak ama bir sonraki dönem hem hasarsızlık indirimi alamayacaksın hemde bin liraya yakın daha fazla ödeyeceksin.servis konusuna gelirsek. Keşke auto king e götürmeseydin ben ankara da ufak bi işlem için götürdüm rezil ettiler.sizin götürdügünüz yer iyiyse bişey diyemem.tavsiyem aracı teslim alırken teslim kagıdına imza atmadan aracı iyice kontrol etmeniz.
650 TL az değil tabikide ama ben bu sene kaskoyu 1100 TL'ye yaptırmıştım şimdi 1 ay sonra yenilerken kasko 900 tl gibi rakamlara ulaşcak eğer kaskoyu bozarsam kaskocum 1800-1900 gibi rakam 'a yenilersin dedi artı olarak;
aracındaki hasarlar tramere işleniz servis kayıtlarına geçer kaputu değiştirmeye bile giderler dedi.
cebimden onarım yaptırmayı seçtim bir'de açıkcası servise pek güvenemedim babam 2005 de fiat özkara araba boyatmış dana gibi ayırdı diyo boya ikinciye bidaha boyatmış yine aynı olayı yaşamış.
auto king şundan mantıklı geldi adamlar iddalı bu konuda beğenmesen imzalama diyor formunu tekrar sokalım servise diyor adamlar.
Sigortanızda HASARSIZLIK KORUMA denen olay varsa bence hiç düşünmeyin ve komplike yani mekanik-kaporta-boya hizmeti veren adam gibi bir servise bırakın aracınızı.
Kayda girse ne olur girmese ne olur. Ama satışta değerini düşürür diyorsanız elinizde yetkili servisin çıkardığı kapı gibi fatura olacak. Biz aracımızı babam ben ve kardeşim kullanırdık. Okadar itina etmemize rağmen gelip gelip vurdular yani hiç kazası olmayan araç zor bulunur memlekette.
İkitelli Auto King'e bıraktık bakalım cuma akşamı alcaz nasıl yapcaklar Görücez artık ınsallah iyi olur üzmezler cok şikayet okudum ama memnuniyet De okudum ..
Hayırlısı artık , nakit vercem cepten .
Geçmiş olsun Allah beterinden korusun. Bence iyi yapmışsınız daha avantajlı şu an pozisyonunuz. Şu ufak kazada kaput değiştimi hem aracı satmak zorlaşacak hemde fiyatı baya düşük olacak.
internete autoking şikayet yazın sonuçları okuyun
İSTİKBAL GÖKLERDEDİR
M.KEMAL ATATÜRK
Okudum hocam ama bugun şikayetsiz hiç biryer yokki herkes birşeyler 'den şikayetci kimileri servisten kimileri arabadan kimileri hayatından kimileri yaşadığı şehir'den bizim insan evladı tatminkar değil valla bmw sitesine üye oldum arkadaş adamlar 520 'den bile şikayetci ..
Hayırlısı artık yetkili servisten iyi olduğu kesin auto kingin adamların kuruluş amacı bu ona göre donanımları vardır oturmuştur artık çok yıl oldu kurulalı servis'de eşşek gibi boyuyor arabayı bari auto king ayar tuturuyor boya'da 1 kere eskiden denedimondan auto king'de karar kıldım
yapamazlarsada imzalamam formu alır giderim aracımı mahkemeye veririm satarım arabayı yeni alırız arıtk hayırlısı ya..
geçmiş olsun.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri