ben malesef tşk edemiyeceğim.
ben ordu fiat bayiinden 2011 de punto evo model araç almıştım. ve daha sonra aracımı çizdim ve servise gittim.yapılan işlemler bana kapı ,tampon ,jant ve lastikler orijinal parçayla değişti şeklindeydi .daha sonra park halinde aracıma arkadan vuruldu ve küçük bir göcük oluştu. yine servise başvurdum göcük düzeltildi ve bir kısmı boyandı denildi. bugün aracı satmak üzere galeriye gittiğimde araçta 3 parça ciddi büyüklükte boya olduğu ve bagaj kapağında da gelişi güzel kalın çekilmiş macun üzerine boya yapıldığı ayrıca sağ kapı ve çamurluğunun tamamen boyandığı şeklinde hasar tespiti yapıldı. oysa bana anlatılan çok farklıydı bayi araç için anlaştığım fiyattan 1000 tl indirdi .yani yapılan ve bilmediğim işlemler yüzünden zarara uğradım .
galerici bana hanfendi sizin arabada boyanmadık yer yok ben aslında bunu bu şekilde almazdım ama sizde mağdur olmuşsunuz o yüzden alıyorum dedi. ben ordu servisini aradım ama orada benim aracımla otarihte ilgilenen görevli biz size hepsini anlattık diyerek sıyrıldı. bende budurumun incelenmesini istediğimi internet üzerinden genel merkeze ilettim ama netice alır mıyım bilemiyorum şimdi ne yapmam lazım. artık bu marka aracı kimseye tavsiye etmeyeceğim. olayı anlattığım kişiler aracın orada kaldığı süreçte hasara uğratılmış ve size bildirilmeden işlem yapılmış olabilir dediler. ordu servisine ne zaman gitsem hep güler yüzle karşılandığımdan bu şeklide bir durumla karşılaşacağım hiç aklıma gelmezdi. . bu şekilde müşteri mağdur edilmemeliydi.