77 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Fiat Yetkili Servis Şikayet Memnuniyetsizlik Konusu

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Ali Tandogan
    Castell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    34
    Edilen teşekkür: 213

Alıntı cesur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    artık bu marka aracı kimseye tavsiye etmeyeceğim.
    Olayda puntonun ne suçu var???? Servise kızıp fiat puntoyu kötülüyorsunuz sizin yaptığınız iş değill....... Cosmeticadan rimel alıyorsunuz rimelin kapağı kırık çıkıyor Loreale suçu buluyorsuz........

Mehmet Özcan
    Basın-Yayın Sorumlusu femoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS
    Edilen teşekkür: 7336

Alıntı Castell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Olayda puntonun ne suçu var???? Servise kızıp fiat puntoyu kötülüyorsunuz sizin yaptığınız iş değill....... Cosmeticadan rimel alıyorsunuz rimelin kapağı kırık çıkıyor Loreale suçu buluyorsuz........

MEHTAP DANIŞIR
    cesur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ordu
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 6

aracı aldığımdan beri sorunları bitmedi de ondan kapısı gıcırdar el freni ikidebir arka lastiği tutar geri vermez ben kullanmadıım halde bu araç böyleyse üstüne birde servis her biryerini boyayınca gidip alkış tutucak halim yoktu ya . bunların bitanesi size olsa demedik laf bırakmazsınız daha geçen hafta el freni takımı bu lastik tutma yüzünden değiştirildi allahtan garantiden yapıldı bu işlem ama genede 60 tl ödedim. ben aracı sürekli kullansam daha neresi dökülürdü bilemiyorum

zana sever
    seza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1

Standart Cevap: Fiat/Tire Aran otomotiv skandalı

Geçen sekiz ay önce arızalı arabamıfiat/tire aran otomotive götürdüm. Ertesi gün beni arayarak şanzıman robotunun bozuk olduğunu, değiştirilmesi gerektiğini söylediler. Benden 2800 tl tahsil ettiler. Geçenlerde aynı arıza tekrar etti, götürdüm yine tire servisine. Ben yapamıyorum, izmir bornova 3.sanayiye gönderdim, dediler. Benden habersiz nasıl gönderdiklerini sordum, tartıştık.Arabanın şanzıman roborunun tüpü patlamış, izmirde değişti, dediler. 560 tl de ondan aldılar. Tire'ye arabamı almaya gittim. Üç, dört kişi sıkıştırıp tehdit ve hakaretlerle zorla benden yol hizmeti adı altında 118 tl aldılar. Baktık ki arıza devam ediyor. İzmir/bornova sanayisine kendim götürdüm. Orada gerçeği öğrendim ki sekiz ay önce de tire aran otomotiv aracımı sanayiye getirmiş . Küçük bir tamiratla sorun çözülmüş, benden parça değişti diyerek 2800 tl almışlar. Fiat genel merkezine şikayet ettim. Tire aran otomotiv aracın kesinlikle kendisine gelmediğini söylemiş.Genel merkeze aracın çekici ile tire'ye götürüldüğüne dair belge, aracın servis tarafından sanayiye götürüldüğüne dair belge, tire aran otomotive gönderilen havale ve kredi kartı slipleri ve şanzıman robotunu yeni değiştirdiğime dair fatura ile başvurdum.3 haftadır genel merkez bu denli ciddi suçlamalar karşısında susmayı tercih ediyor ve bu skandala imza atan tire aran otomotivi cesaretlendiyor. Servis tehdit ve hakaretlere devam ediyor. Yolu düşen arkadaşlara kesinlikle böyle bir dolandırıcılığa, üstüne tehdit ve hakaretlere maruz kalmamak adına Tire Aran servisine gitmeyin. Genel merkezde buna cevaz veriyor, ön ayak oluyor.

5. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Mehmet Karlıoğlu
    huricane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 11

Standart Cevap: Fiat/Tire Aran otomotiv skandalı

Alıntı seza Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçen sekiz ay önce arızalı arabamıfiat/tire aran otomotive götürdüm. Ertesi gün beni arayarak şanzıman robotunun bozuk olduğunu, değiştirilmesi gerektiğini söylediler. Benden 2800 tl tahsil ettiler. Geçenlerde aynı arıza tekrar etti, götürdüm yine tire servisine. Ben yapamıyorum, izmir bornova 3.sanayiye gönderdim, dediler. Benden habersiz nasıl gönderdiklerini sordum, tartıştık.Arabanın şanzıman roborunun tüpü patlamış, izmirde değişti, dediler. 560 tl de ondan aldılar. Tire'ye arabamı almaya gittim. Üç, dört kişi sıkıştırıp tehdit ve hakaretlerle zorla benden yol hizmeti adı altında 118 tl aldılar. Baktık ki arıza devam ediyor. İzmir/bornova sanayisine kendim götürdüm. Orada gerçeği öğrendim ki sekiz ay önce de tire aran otomotiv aracımı sanayiye getirmiş . Küçük bir tamiratla sorun çözülmüş, benden parça değişti diyerek 2800 tl almışlar. Fiat genel merkezine şikayet ettim. Tire aran otomotiv aracın kesinlikle kendisine gelmediğini söylemiş.Genel merkeze aracın çekici ile tire'ye götürüldüğüne dair belge, aracın servis tarafından sanayiye götürüldüğüne dair belge, tire aran otomotive gönderilen havale ve kredi kartı slipleri ve şanzıman robotunu yeni değiştirdiğime dair fatura ile başvurdum.3 haftadır genel merkez bu denli ciddi suçlamalar karşısında susmayı tercih ediyor ve bu skandala imza atan tire aran otomotivi cesaretlendiyor. Servis tehdit ve hakaretlere devam ediyor. Yolu düşen arkadaşlara kesinlikle böyle bir dolandırıcılığa, üstüne tehdit ve hakaretlere maruz kalmamak adına Tire Aran servisine gitmeyin. Genel merkezde buna cevaz veriyor, ön ayak oluyor.
    Bahsettiğiniz izmir/tire ise sanayi anlamında yanından geçmeyin... ben odemisliyim tire ile arasında 40km var yaklaşık. Pek iyi şeyler duymamıştım zamanında. Usta kişiler vardır ama üç kağıt olayı çoktur.
    O yüzden servislik bir durum olduğunda İzmire gelin bence.

Karşıdakini biraz yumuşak yüzlü gördüler mi gönder gitsin mantığı. Sizi sikistiranlara kızgın demir uygulamak isterdim.

SM-G900FQ cihazımdan gönderildi