114 sonuçtan 101 ile 114 arası

Konu: Ero Servis Hakkında - Okumayan Kalmasın..!

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #1
    erol beyaz
    nightblue - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    11/10/2011
    Mesajlar
    152
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 33

    Teknik Konu Ero Servis Hakkında - Okumayan Kalmasın..!

    Arkadaşlar merhaba;

    Öncelikle konuyu buraya açıkıyorum ki benim gibi başı yananlar olmasın herkes okusun bilinçlensin diye, Yaklaşık 2,5 ay sonra Ero Servis de EGR ve MANIFOLD temizliği yaptırmıştım. Sonra servisteki usta tarafından aracın soğutma sistemi olan lastik borusunun kelepçesi takılmadığı için FSM köprüsünde araç hararet yapmış ve kırmızı ışık yakmıştır. Derhal aracı sağ tarafa çekip, kaputu açtığımda ise bir damla su kalmamış hortumda yerinden çıkmıştı.

    Bu konuyu forumda paylaşmıştım. Asıl sıkıntıya geliyorum, o zaman bana herhangi bir sorun olmaz denildi bende sorgusuz kabul ettim (fazla anlamadığımdandır.) ama aradan 3-5 gün geçtikten sonra araba sabahları çalışırken önce beyaz duman atıyor ve yaklaşık 20-30 sn rolanti sapıtıyordu. Bugun zincirlikuyu birmota götürdüm arabamı ve 140.000 bakımı için bıraktım. Normal bütün bakımları yapıldıktan sonra bu sorun için kendilerine danıştım. önce enjektör sanıldı, kontrolleri yapıldı herhangi bir sorun yok.. Sonra common rail borusunda sıkıntı olabilir denil kontrol edildi ve onda da sorun yok. En son ve korkunç olanı ise araç hararet yaptığı sırada, silindir contasını yaktığı ve motora(silindirlere) yağ kaçırdığıdır. Normalde bizim araçlarda çok çok zor olan bir durumdur bu, ama hararet istisna birde zamanında yapılmayan bakımlar..

    Yani sorunun motorda olduğu ve mecbur açılıp yapılması gerektiği bilgisini aldım.

    Diğer bir yönden değerlendirmek gerekirse böyle bir kabul edilemez hatayı yapan servise güvenmemenizi öneririm. işlerinin ehli değilller demiyorum, ama insanların arabalarını bu şekilde tamir eden birine ne derece güvenirsiniz orası da sizin bileceğiniz iş tabi..

    ben binbir güçlükle kredi çekmişim, araba almışım, 2 sene borcun altına imza atmışım yetmemiş lastiklerin hepsini en iyisinden almışım yetmemiş jant taktırmışım yetmemiş kasko yaptırmışım ve daha neler neler..

    Şimdi ben neye yanayım ?

    -Motorun açılmasına mı ?
    -Bunun masraflarına mı ?
    -Satarken edeceğim zarara mı ?
    -Arabam daha iyi olsun diye götürdüğüm servisin hiçbir sorumluluk kabul etmemesine mi ?

    Madem iş yapıyorsunuz o zaman buyurun hodri meydan, sebeb olduğunuz bu pis durumdan nasıl kurtulacağım buna da bir akıl verin..!

    Hepinize Saygılar sunarım, Dediğim gibi kimsenin işini baltalamıyorum burası olumlu yorumların yapıldığı toz pembe hayellerin mekanı değildir. Burası aynı zamanda eleştirme olumlu olumsuz görüşlerin paylaşıldığı kaliteli bir platformdur.

    Hayırlı Akşamlar...
    Konu nightblue tarafından (12/09/2012 Saat 11:39 ) değiştirilmiştir. Sebep: kişisel
    INCREDIBLE

  2. Bu mesajı için 5 kişi nightblue'ye teşekkür etti:


Benzer Konular

  1. Yürümeyen 1.4 Fire kalmasın!!
    Budweiser tarafından Motor ve yürüyen aksam modifikasyonu forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 20
    Son Mesaj: 15/08/2020, 00:31
  2. Servis hakkında
    CYLON tarafından Servis forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 3
    Son Mesaj: 17/10/2011, 17:52
  3. Bu kış paspassız evo kalmasın..!!
    EVOCU tarafından Satılık Parça forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 19/01/2011, 16:31
  4. Servis ışığı hakkında
    SONGOLCÜ tarafından Servis forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 6
    Son Mesaj: 12/05/2010, 16:36
  5. İzmir servis hakkında yardım
    monster_89 tarafından Servis forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 5
    Son Mesaj: 12/07/2009, 01:20

Yer imleri

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com



# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network #

www.fiattr.com   |    www.puntotr.com   |    www.grandepuntotr.com   |    www.puntoevotr.com   |    www.bravotr.com   |    www.lineatr.com   |    www.500tr.com   |    www.ottimotr.com   |    www.aegeatr.com