inşallah kerdeşim
beklerim
Printable View
Gerçekten de bu konu çok uzadı ve sıktı. Erhan beyin sonunda kayıt olması ve bir kaç yorum yapmasına inanın bende çok sevindim. Artık birşeylerin açıklamasını yapmıycam. herkes istediğini yapabilir. ağlayanın halinden ağlayan anlar. sizler oturduğunuz yerden hukum giydiremezsiniz.
Bi arkadaş yazmış ekran çıktılarını alır mahkemeye başvururum diye :) buyrun herşey açık; sizin gibi zihniyetler yuzunden bu kadar dava var toplumda. Sanki servisin kayıt olmasına engel olunuyor. en başından beri okuyordunuz zaten..
Hepinize tek tek cevap verirdim ama, inanın artık sıktı. Herkes bildiğini yapsın..
Hayırlısı olsun.
Yaşanan bu sorun hem özel, hem özel yetkili, hemde yetkili servislerde pektabi olabilir. Sonuçta insanız ve bir anlık dalgınlık kötü sonuçlar doğurabilir. Bu yüzden şu servise gidin bu servise gidin demek bence boş. Önemli olan sorunun nasıl çözüldüğü.
Tabi öte yandan ateş düştüğü yeri yakar, arabası serviste conta yakmış bir şekilde yatan biz değiliz. Yorum yapmak kolay.
Söylenen sözlere kızıp olayı kestirip atmak en kolay yoldur, karşılıklı uzlaşma ise en zorudur, malesef millet olarak kolay yolları çok seviyoruz (bende dahil):rolleyes:
Saygılar..
Aynen oyle kardesim, Ates dustugu yeri yakar..
kardesım dedıkelrı gıbı fıat turkıyeyı ara ılk sakın sesle derdını anlar olmadı bagır cagır sonra ya yapın ya rezıl ederım tv fılan cıkarım de gıderını koy olmadı tanıdık bırınden ıst bolge temsılcılerıne ulas gezıcıdır bu kısıler ve derdını analt ucretsız yaptır ben cok yaptım denedım oluyor rabbım kolaylık versın sana
Konu acılalı 4 ay olmuş.
Hortlatmanın anlamı neydiki ?
Kaldıki konu kapanmıstı ?