Beylikdüzü birmotla ilgili bende bir sıkıntımı dile getireyim...28.08.2011 tarihinde kaza yaptığımdan dolayı Birmot'a çektirdiğim aracımı hala ve hala alamadım..Sadece kaporta hasarı olmasına karşın ve araya giren bayram dönemini es geçiyorum elbette 03.09.2011 tarihinde normal mesai'ye geçilmesinde rağmen hala tamamlayamadılar..Geçen hafta aradığımda aracı kaportaya aldık demişlerdi ertesi gün (salı) gittimde ise aracımın sadece kısmı bir kaporta onarımından sonra dışarda olduğunu gördüm (kapı sacı bekleniyor demişlerdi.ve kapı sacı çarşamba günü gelecekti) uzun uzun konuşmamdan sonra aracımı önümüzdeki hafta teslim alabileceğim söyledi..Kabullendim ve çıktım...Bu hafta başında aradığımda ise aracımın tekrar kaportaya alındığı macun ve boya işlemlerinin yapılacağı ve bu hafta çıkmasının zor olduğu söylendi...Çıldırmak üzereyim..sadece ve sadace kaporta hasarı için neredeyse 1 ay onarım sürüyor..2 parça zaten değişecek..ve macundu düzeltmeydi uğraşmayacaklar...Sanırım Birmot benim gözümde artık güvenilemeyecek servisler statüsünde...aracımı sanayide bir servisie çektirseydim şimdiye çoktan aracımı teslim almıştım...Ama bir fiat servisinden bu yönde bir uygulama görmek gerçekten üzücü...