Esra Hanım merhaba,

Aracımı servisinize bırakalı 3 hafta oldu.Araç için 3 gün önce hazır bilgisi tarafımıza ulaştı sadece sigortadan onay beklenildiği belirtildi.Bunun için(ne kadar gereksiz)sigorta ile ben görüşmek zorunda kaldım.Onlarda ilgileneceklerini belirttiler.1 saat sonra(tamamen saçmalık) sigortadan evrakların eksik olduğunua dair bir sms ulaştı.Kendileri ile telefon görüşmemize istinaden faturanın birmottan taraflarına ulaşmadığı bilgisini verdiler.Yani sizin yapmanız gereken işi(fatura takibi) biz takip ediyoruz.
Daha sonra birmottan bir arkadaşla görüştüm.O da faturanın yollandığını ve kargo numarasını verdi sağolsun(saçmalık hala sona ermedi)Sigorta ile aranızda yaşanan bu problemi çözmek için ben seferber oldum ve sonunda çözebildik fatura bulundu.
Babam dün araca bakmak için birmota gelmiş ama sağ çamurlukta bir çizik ve davlumbazı takılı değilmiş.(Usta sağolsun davlumbaza gerek olmadığı bilgisini vermiş.Kendisine tekrar tebrik ediyorum.Bu kadar mühendis varken kendisinin bu konuya karar verebilme yetkisinde olduğu için.
Bu süre içerisinde sigorta sadece 6 gün ikame araç sağladı ve inanın gerçekten mağdur oldum.
Sonuç olarak bu kadar sıkıntıdan sonra BİRMOT Beylikdüzü'nden artık memnun kalmam imkansız gibi görünüyor.Sadece aracımı bi an önce oradan kurtarmak istiyorum.