Sizlere ne diyeceğimi bilemiyorum insanlar memnuniyetsizliklerini dile getirdiği gibi memnuniyetlerinide dile getiremiyeceklermi cümlelerin altında mana aramak ve tanımadığınız insanlar hakkında bu kadar rahatça nasıl olupta ithamlarda bulunuyosunuz hiç mi bir bayan servise gidipte memnun kalamaz teşekkürlerini iletemez inanın durup biraz düşünün yaptığınız hareketi kurdugunuz cümleleri ve ithamları cok incitici gercekten.Bana soruyosunuz ne iyiliğini gördünüz diye söyleyeyim arabayı satın alırken ve gerekse yeni sürücü bir bayan olmam dolayısıyla arabamda yarattığım hasarları arabaya alışma sürecinde yaşadığım sıkıntılarımda hep iyi niyetle yaklaşan zamanında ve sorunsuz olarak aldığım hizmet için yazdım bunları benim aldığım eğitim ve görgü bunu gerektirdiği için sizin agzınıza laf vereyim diye değil teşekkürlerim bakidir kimseyi inandırmak zorunda değilim umarım birazcık olsun yazdıklarınız hakkında düşünürsünüz siteyi nerden buldum onuda söyleyim arabamın aksesuarları konusunda bilgi için grande punto yazdım ve grande foruma rastladım ziyaret ettiğimde ne güzel dedim bir araya gelmişler sitede paylaşımlar da bulunuyorlar hevesle ekledim kendimi bakın başıma neler geldi neyse birçok üyesi var sanırım güzel paylaşımlar yaşayacağım zamanda gelicektir