batuhana katılıyorum.
böyle kişileri ve kurumları afişe etmemiz lazım paramızla rezilmi olacağız .
işlerine gelmiyorsa kapatsınlar.bari işlerini layıkıyle yapanlar kazansın bizlerde madur olmayalım
batuhana katılıyorum.
böyle kişileri ve kurumları afişe etmemiz lazım paramızla rezilmi olacağız .
işlerine gelmiyorsa kapatsınlar.bari işlerini layıkıyle yapanlar kazansın bizlerde madur olmayalım
arkadaşlar servisleri kara listeye yazmadan önce işlerini yapamadıklarından emin olalım . elemanlar beceremediyse müdürle , müdür ilgilenmediyse patronla o da olmazsa tofaşla bağlantıya geçtiniz ve yineden sizi sallıyorlarsa tamam o zaman yazın kara listeye. ama ilk hatalarında hakkınızı servisin hiç bir yetkilisinden aramayıpta buraya gelip şu servis çok kötü kimse gitmesin diye yazmak bence doğru değil.
bunları yazan ben , servis antipatisine sahip ve her bakımın sanayide daha iyiye ve daha ucuza yaptıralabilecegini iddia eden biriyim. servis taraftarı sanmayın , çok yakındada garantimi bile patlatacağım zaten![]()
Granit Gri F.I.R.E Dynamic KP + SP + AJ
Asil marifet, sistemin normal isleyisi kapsaminda musteriyi memnun etmektir.
Musteriye sinir harbi yasatip, gel git yaptirarak zaman kaybettirdikten sonra, genel merkeze sikayet edilecek olan servis o musteriyle ilgilense ne olur ilgilenmese ne olur.... Musteride 1 defa olumsuz bir yargi olusturunca, bunu temizlemek kolay degildir. :ssss:
1.3 MJ Act 75 HP, 5 lt/100km
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri