yarın önce servisi arayıp bunlar bunlar neden böyle diye sorucam. sonra fiat müşteri hiz. arıyacağım. bakalım neler olacak. ona göre hareket edicez ama büyük ihtimal mahkemeye gidicek sanırım. fakat bu da iyi birşey değil en az 1-2 sene uğraşırız diyor avukat. tüketici mahkemesine başvurucaz ilk etapta o kısa bi süreçmiş.
valla boya kısmını atlattım. %100 başarılı olmasada renk farklılığı yok gibi artık.
şimdi, kolonlar, kumanda ve ön tampon sıkıntısı kaldı.
az sonra arıcam bakalım neler olacak. ilk servisle görüşücem. bakalım ne tavır takınacaklar.
Valla çok geçmiş olsun.Çok sıkıcı bir durum.Paranla rezil olmak kadar kötüsü yok.Bence konuyu üstten baskı yaparak halletmeye çalışın.Gerekirse fiat italya ya kadar mail atın.Muhtemelen siz onları muhattap aldıkça onlar da nimetten sayacak kendini.Tepelerden baskı yaptırın bence.Hem parayı tıkır tıkır alsınlar hem de işçiliğe gelince yan çiizsinler.İyiymiş bu iş ,bizde bi servis acalım bari.
ya bunlar olmuş abi. harbiden olmuşlar. adamlar telefonlarıma çıkmıyorlar artık. toplantılarmış. geri dönen olmadı.
son kez dedim servisle konuşayım tekrar, ama malesef kaale almadılar. bana da başka çare kalmadı.
fiat türkiye aradı cuma günü. salı günü aracı 3. kez servise vericem. fakat bu kez farklı bi servise vericem. bakalım neler olacak. telefondaki bayan çok ilgiliydi.
balıkesirdeyim bir süredir, bi süre daha burada kalacağım için buradaki servise yönlendirdiler.
Bakalım balıkesirdeki servis nasılmış...
iyiyse oradakine gideriz![]()
valla balıkesir servisi 10 numara abi. türkiyenin sayılı servislerindendir heralde. ilgi alaka hizmet gerçekten üst seviyede. bakalım yarın neler olcak![]()
evet balıkesir servise bugün gittim. ön tamponumu düzelttiler. sol ön kapı hoparlörümü değiştirdiler. kumanda sipariş edildi, 2 gün sonra merkezi kilit sistemimdeki sıkıntı da giderilmiş olacak.
teşekkürler karahallılar'a ...
öhhh, konuyu okurken benim içim sıkıldı arkadaşım. Allah sabır vermiş sana. Yaka paça olurdum ben hemen. Allaha şükür en sonunda "insanla" muhattap olmuşsun. Sözüm meclisten dışarı, yıllardır yetkili servis yetkili servis bikbik diye hava yaparlar, sanayideki mahmut ustadan daha şark kurnazı tavırlarla müşteriye davranırlar sonra. Bu kadarına pes.
neredeyse 2 aylık sancılı bir süreç yaşadım. allah razı olsun tofaş son derece ilgili oldu konuyla. keşke yaşamasaydım bunları. o kadar derdim tasam arasında bir de bunlar olsu işte. çok şükür bu sıkıntılardan da kurtuldum .. herkese keyifli sürüşler dilerim. allah kaza bela vermesin bir daha inşallah ..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri