Beylikduzu Birmot`tan da mumkun oldugunca uzak durun.Servise stajyer olarak giren arkadaslarimin bahsettiklerini duyunca kucuk capli bir sok gecirmistim![]()
Beylikduzu Birmot`tan da mumkun oldugunca uzak durun.Servise stajyer olarak giren arkadaslarimin bahsettiklerini duyunca kucuk capli bir sok gecirmistim![]()
evet abi stajer olarak arkadaşlar girdi ama böyle düşünmemek lazım sonuçta onlar öğrenci birşeyler öğrenmek için oraya geliyorlar hayır sen elleme diyemessin.zaten orada her liftin bir ustası var ve 2 lifte bir tane stajer vermişler çırak gibi çalışıyorlar stajerler hakkında böyle düşünmek yanlış olur diye düşünüyorum.
Yanlis anladin beni kardesimdemek istedigim o degil.Serviste calisan stajyer arkadaslarimin anlattiklari kendilerine yapilan tutum,olay filan degildi.Servise arac birakan musterilerin basina gelenleri anlatiyorlardi bana.Soyle kucuk bir ornek vereyim;Servise birakilan araclarla arka taraftaki park alanini bilenler bilir aksam el freni cekmelere varan olaylar yasaniyor o serviste.Hatta arac fazlaligindan dolayi Birmot bazen araclarin bi kismini yandaki koctas alisveris merkezinin kapali otoparkina birakiyor.Ayni seyleri ordada yapiyorlar.Ben kendi gozlerimle de sahit oldum bu olaya.Sebepsiz yere duzgun parcayi arizali gostermek vs... gibi seyleri saymiyorum bile.Oraya 3-4 kere arac incelemeye gittim,ne ilgilenen,ne bilgi veren personel bulamazsin.Hatta cogu kez telefonla arasan bi departmana baglanamazsin.Telefonu bile acmiyorlar
Eger bunlar sadece benim basima geldiyse kendi sansizligim diyecegim fakat bircok kisiden duyunca demek ki servisin tutumu buymus demem de hata olmaz sanirim.Ben tekrarliyorum gidenler bir kez daha dusunsun...
Konu iktisadagiris tarafından (29/07/2011 Saat 21:25 ) değiştirilmiştir.
aynen abi gelen müşteriye stajer gönderme konusunda haklısın bende bir kaç kere denk geldim hemen stajeri gönderiyorlar o bilmiyor etmiyor danışmana gönderiyorlar sonra usta geliyor bakıyor atıyorum şanzuman dişlisinde problem var bakan ustada onu söylüyor tamam bırakıyorsun sonra öbür usta müsait oluyor ona veriyorlar o ustada şanzuman teli arızalı diyor telini değiştirip arabayı sana teslim ediyorlar halbuki tel felan bozuk değil dişliler arızalı bir dünya para veriyorsun ve araban yapılmamış olarak veya yanlış bir parça değişmesinden dolayı sana geri veriyorlar.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri