Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
74 sonuçtan 41 ile 60 arası

Konu: Uzak durulacak servisler

Emre Emre
    Human Rogue (WoW) bvulgari - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 186

Ben küçükyalı birmot u hiç beğenmedim..Büyük konuşmayım hayatta oraya götürmem arabamı.. Ne işçiliklerini beğeniyorum ne ilgilerini nede zaten fiyatlarını..Bu iyi diyenler nasıl iyi diyor hiç anlamıyorum..Ya hiç servis görmediniz yada sizin yerinize başkası götürüp araçla maddi manevi ilgileniyo.
    This is not personel, just business..

s. e.
    smartengineer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 8

arkadaşlar bende Ankara otoyu tavsiye ederim.

iktisada giris
    iktisadagiris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 3

Beylikduzu Birmot`tan da mumkun oldugunca uzak durun.Servise stajyer olarak giren arkadaslarimin bahsettiklerini duyunca kucuk capli bir sok gecirmistim

Oğuzhan Öztürk
    oguzhan06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 33

Alıntı vek66 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ankara da başta birmot ve ali uğurlu kesinlikle tavsiye etmem tek işini bilen servis olarak kavaklıdere oto derim
    kavaklıderenin yanına tanotoyuda ekleyin bence 10 numara hizmetleri var.

Zynl krcn
    ZAK1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07ÜJİ34
    Edilen teşekkür: 1924

Baslıkta Uzak durulacak servısler denmıs ama durulmuyacak srvısler de yazılmıs
    Zeynel KARACAN

"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"

Oğuz KOCA
    İl Başkanı (Isparta) izoci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Isparta
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    330
    Edilen teşekkür: 1913

ıspartalılar varmış vaaay
    TSİ Jetta.

alper ALPĞOLU
    ultraslan33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    33 plaka:))
    Edilen teşekkür: 87

mersinde nasıl arkadaşlar ya??boranlar mı bilenler mi??tavsiye lütfenn
    noone knows that except both of us

Tuncay A.
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. 1ocak2011 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 623

Kavaklıdere oto, Marşpiyel, Yan çıta ve spoiler için 700TL boya ve işçilik ücreti istedi. Ankara Birmot'ta sadece parça parası vererek yaptırdım.Kuruş işçilik ve boya parası almadılar. Tavsiye ederim...

Oğuzhan Öztürk
    oguzhan06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 33

arabamın camından ses geliyordu ankara birmottaki arkadaşlar sadece 300 metre tecrübe yaparak normal dediler, ayrıca bagaj kapağı kaba kuvvetle kapanıyordu sözüm ona oda normalmiş ve arabanın içindeki basınçtan oluyomuş, işin en ayıp yanı sabah 0830'a randevum vardı tam zamanında arabayı teslim ettim içeri aldılar bi allahın kulu bakmadı yaklaşık 2 saat sonra yukarıda dediğim gibi 300-400 metre yol yapıp (arabayı teslim ettiğimde trip'i sıfırlamıştım.) problem olmadığını söylemişlerdi. Ayrıca adamlara gelen sesi 80 km'den sonra geldiğini beyan etmiştim. Daha sonra aracımı tanotoya götürdüm cam fitilinin içine küçücük bir parça koyup sesten kurtardılar ve bagaj kapağını ayarladılar şimdi saat gibi. Ha şunuda söylemeden edemicem birmottaki müşteri temsilcisi bana arabayı dinlemeyin bunlar normal ilk arabanız galiba demişti acemi muamalesi yapmıştı oysaki bu araba benim dokuzuncu arabam ve 10 seneden daha fazla süredir arabam var. Aracımı birmottan almıştım ama şunuda çok açık söyleyim ben bi daha orayaçay içmeye bile gitmem ne güler yüz, ne hizmet hiçbirini görmedim.

H.Barış SABIRLI
    hbsabirli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bilecik
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 1

Merhabalar, ben Bilecik'de ikamet ediyorum moderetörümüz Eser Bey Bozüyük Otomotiv i tavsiye etmiş ama ben etmiyorum. işçilik çok kötü,ilgi alaka yok, aracınıza değer verilmiyor. Bursa Birmot da ilgilenen yok. Eskişehir Birmot'a da vaktim olursa yarın 90,000 bakımını yaptırmayı planlıyorum. orda da memnuniyetsiz kalırsam birdahaki aracım kesinlikle Fiat olmayacak.

raptor .
    Jettlüü sedini - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 545

istanbul anadolu yakasında her markaaraca bakan bir özel servis var küçükyalıda ACL servis diye.. aman diyim uzak durun..
    HONDA CIVIC 1.6 i-VTEC Premium Eco Otm ile yollarda..

kubilai çırak
    kubilai - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Yakut Kırmızı
    Edilen teşekkür: 69

adana birmottan uzak durun derim ben.

Mert Sözge
    Yıllanmış Moderatör StrawBeeRy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 3539

Alıntı iktisadagiris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beylikduzu Birmot`tan da mumkun oldugunca uzak durun.Servise stajyer olarak giren arkadaslarimin bahsettiklerini duyunca kucuk capli bir sok gecirmistim
    evet abi stajer olarak arkadaşlar girdi ama böyle düşünmemek lazım sonuçta onlar öğrenci birşeyler öğrenmek için oraya geliyorlar hayır sen elleme diyemessin.zaten orada her liftin bir ustası var ve 2 lifte bir tane stajer vermişler çırak gibi çalışıyorlar stajerler hakkında böyle düşünmek yanlış olur diye düşünüyorum.

iktisada giris
    iktisadagiris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 3

Alıntı StrawBeeRy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet abi stajer olarak arkadaşlar girdi ama böyle düşünmemek lazım sonuçta onlar öğrenci birşeyler öğrenmek için oraya geliyorlar hayır sen elleme diyemessin.zaten orada her liftin bir ustası var ve 2 lifte bir tane stajer vermişler çırak gibi çalışıyorlar stajerler hakkında böyle düşünmek yanlış olur diye düşünüyorum.
    Yanlis anladin beni kardesim demek istedigim o degil.Serviste calisan stajyer arkadaslarimin anlattiklari kendilerine yapilan tutum,olay filan degildi.Servise arac birakan musterilerin basina gelenleri anlatiyorlardi bana.Soyle kucuk bir ornek vereyim;Servise birakilan araclarla arka taraftaki park alanini bilenler bilir aksam el freni cekmelere varan olaylar yasaniyor o serviste.Hatta arac fazlaligindan dolayi Birmot bazen araclarin bi kismini yandaki koctas alisveris merkezinin kapali otoparkina birakiyor.Ayni seyleri ordada yapiyorlar.Ben kendi gozlerimle de sahit oldum bu olaya.Sebepsiz yere duzgun parcayi arizali gostermek vs... gibi seyleri saymiyorum bile.Oraya 3-4 kere arac incelemeye gittim,ne ilgilenen,ne bilgi veren personel bulamazsin.Hatta cogu kez telefonla arasan bi departmana baglanamazsin.Telefonu bile acmiyorlar Eger bunlar sadece benim basima geldiyse kendi sansizligim diyecegim fakat bircok kisiden duyunca demek ki servisin tutumu buymus demem de hata olmaz sanirim.Ben tekrarliyorum gidenler bir kez daha dusunsun...
    Konu iktisadagiris tarafından (29/07/2011 Saat 21:25 ) değiştirilmiştir.

Mert Sözge
    Yıllanmış Moderatör StrawBeeRy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 3539

Alıntı iktisadagiris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yanlis anladin beni kardesim demek istedigim o degil.Serviste calisan stajyer arkadaslarimin anlattiklari kendilerine yapilan tutum,olay filan degildi.Servise arac birakan musterilerin basina gelenleri anlatiyorlardi bana.Soyle kucuk bir ornek vereyim;Servise birakilan araclarla arka taraftaki park alanini bilenler bilir aksam el freni cekmelere varan olaylar yasaniyor o serviste.Hatta arac fazlaligindan dolayi Birmot bazen araclarin bi kismini yandaki koctas alisveris merkezinin kapali otoparkina birakiyor.Ayni seyleri ordada yapiyorlar.Ben kendi gozlerimle de sahit oldum bu olaya.Sebepsiz yere duzgun parcayi arizali gostermek vs... gibi seyleri saymiyorum bile.Oraya 3-4 kere arac incelemeye gittim,ne ilgilenen,ne bilgi veren personel bulamazsin.Hatta cogu kez telefonla arasan bi departmana baglanamazsin.Telefonu bile acmiyorlar Eger bunlar sadece benim basima geldiyse kendi sansizligim diyecegim fakat bircok kisiden duyunca demek ki servisin tutumu buymus demem de hata olmaz sanirim.Ben tekrarliyorum gidenler bir kez daha dusunsun...
    aynen abi gelen müşteriye stajer gönderme konusunda haklısın bende bir kaç kere denk geldim hemen stajeri gönderiyorlar o bilmiyor etmiyor danışmana gönderiyorlar sonra usta geliyor bakıyor atıyorum şanzuman dişlisinde problem var bakan ustada onu söylüyor tamam bırakıyorsun sonra öbür usta müsait oluyor ona veriyorlar o ustada şanzuman teli arızalı diyor telini değiştirip arabayı sana teslim ediyorlar halbuki tel felan bozuk değil dişliler arızalı bir dünya para veriyorsun ve araban yapılmamış olarak veya yanlış bir parça değişmesinden dolayı sana geri veriyorlar.

tayfun aydın
    tayfux - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2123

Alıntı berkkk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Avrupa yakasında mahmutbeyde erkay var herkese önerebilirim.
    bende önerirdim taki haziran sonuna kadar..oraya expertiz için götürdüğüm aracımı alacak arkadaşın araya birkaç kişiyi sokması ile kötü göstermeye çalışması ile o servis ile alakamı tamamen kestim..aydına geldiğimde aydındaki servise soktuğumuzda alacak arkadaşa servis çok güzel araç diye diye adam kendinden geçti..araç neyse onu söyle kardeşim fiyat düşürmek için böyle dalavera lara gerek yok..ama 110 bin bakımımı orda yapmıştım il güzeldi..

Hakan Durak
    muazzaf vatandaş hakandurak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 57

İstanbul anadolu yakası Göztepe oto yu tavsiye ederim çok iyi hizmet veriyorlar hatta 2010 evo mun servo motorunu orada değiştirdiler arkasından bir sorun varmı memnun musunuz diye aradılar bir iki ufak ses geliyor dedim tekrar aradılar siz gelemezseniz bir gelip aracı sizden alalım sorunu giderelim şeklinde yaklaşımları oldu çoookk ama çoook memnunum buradan da teşekkür ediyorum onlara ... Ayrıca aracımı Birmot tan alan biri olarak ta servis işleri büyüdükçe kaliteleri azalıyor küçükyalı Birmot evlere şenlik..

Utku Bilen
    FPT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 37

Birmot İzmir derim başka bişey demem... Rezilliğin daniskası

Ahmet Yazgan
    acy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 18

Alıntı bvulgari Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben küçükyalı birmot u hiç beğenmedim..Büyük konuşmayım hayatta oraya götürmem arabamı.. Ne işçiliklerini beğeniyorum ne ilgilerini nede zaten fiyatlarını..Bu iyi diyenler nasıl iyi diyor hiç anlamıyorum..Ya hiç servis görmediniz yada sizin yerinize başkası götürüp araçla maddi manevi ilgileniyo.

bende katılıyorum bir 2 kere yolum düştü küçükyalı birmot ve kırmak 'a kesinlikle tavsiye etmiyorum bunların en büyük sorunu bu servisler çok fazla filo bakımı alıyolar bölece bireysel kullanıcıları hiç sallamıyolar nası olsa bi dünya ticari araçları var kim takar seni benii zincirlikuyu birmotu tek geçerim çünkü genel müdürlüğe en yakın yer.

A CL
    muhammedçelik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 37

Alıntı kubilai Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    adana birmottan uzak durun derim ben.
    Yaklaşık 700km sonra 10bin bakımını yaptıracağım aracımın birmottan uzak durun demişsin hemşerim mıçılara mı yaptırayım?

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon