arabamın camından ses geliyordu ankara birmottaki arkadaşlar sadece 300 metre tecrübe yaparak normal dediler, ayrıca bagaj kapağı kaba kuvvetle kapanıyordu sözüm ona oda normalmiş ve arabanın içindeki basınçtan oluyomuş, işin en ayıp yanı sabah 0830'a randevum vardı tam zamanında arabayı teslim ettim içeri aldılar bi allahın kulu bakmadı yaklaşık 2 saat sonra yukarıda dediğim gibi 300-400 metre yol yapıp (arabayı teslim ettiğimde trip'i sıfırlamıştım.) problem olmadığını söylemişlerdi. Ayrıca adamlara gelen sesi 80 km'den sonra geldiğini beyan etmiştim. Daha sonra aracımı tanotoya götürdüm cam fitilinin içine küçücük bir parça koyup sesten kurtardılar ve bagaj kapağını ayarladılar şimdi saat gibi. Ha şunuda söylemeden edemicem birmottaki müşteri temsilcisi bana arabayı dinlemeyin bunlar normal ilk arabanız galiba demişti acemi muamalesi yapmıştı oysaki bu araba benim dokuzuncu arabam ve 10 seneden daha fazla süredir arabam var. Aracımı birmottan almıştım ama şunuda çok açık söyleyim ben bi daha orayaçay içmeye bile gitmem ne güler yüz, ne hizmet hiçbirini görmedim.