Alın size Fordla ilgili 3 olay bunu bizzat servis müdürü arkadaşım anlattı müşterinin birisi focus Ghia almış sıcaklar başladığında müşteriden arabasının klimasının soğutmadığı şikayeti gelmiş servise çekmişler aracı klimayı açmışlar ama cidden soğutmuyor araba birde bakmışlar ki kompresör yok araba da...
2. olay yine müşterilerden bir tanesi 2010 model Ranger almış. 2 hafta geçmemiş araç diferansiyel kilitlemiş. Aracı çekiciyle getirmişler daha 35 km yol yapmış araba düşünün sonra diferansiyeli bir açmışlar içinde yağ yok.
3. olay bir gün servise gittim arkadaşın yanına bir baktım liftte 0 var motor da yerde geziyor hayırdır bu ne noldu buna diye sorduğum da fabrika yağ koymayı unutmuş bizde tırdan indirirken aracı çalıştırıp müşteriye teslim etmek için teşhire çektik aracı tam müşteriye teslim ederken ( plaka takılmış araca düşün ) müşteri aracı çalıştırıyor tam satıştan çıkarken küt araba motor kilitledi dedi. Sonra da baktık ki yağ koymayı unutmuşlar dedi. Eee sonuç dedim müşteriye geçici araç verdik şimdi fabrikadan sıfır motor bekliyoruz dedi yuh dedim yani bu kadar olmaz...

kısaca bakın insanların başına neler neler geliyor hoş bunları yapan da servisler aslında adam gibi aracı teslim etmeden kontrol etseler baştan sağma iş yapmasalar yaptıkları işin arkasında dursalar hiç bu sıkıntıları yaşamayız