bende aracımı aldığımın daha 1.ayında şanzıman robotum arızalandı. ilk götürdüğümde cd den versiyon yüklemesi yaptılar.1 hafta sonra yolda kaldım. zor bela 1.viteste 40 dakkada servise gittim.stres ve sinir harbiyle servise nasıl arabayı bıraktım hatırlamıyorum. sağolsunlar çok ılıman karşıladılar. şanzıman robotu komple değiştirdiler. satış temsilcim arabanın 3. arızasında arabayı geri alacaklarını söylediler.o vakte kadar öyle bir hakkımın olduğunu bilmiyordum.şu an 22.ayında daha tık demedi.yaklaşımlarından dolayı Küçükyalı Birmota teşekkürlerimi de sunmadan geçemeyeceğim.
Geçenlerde akü arızalandı, 7/24 ten Pendik Alper oto geldi.aküyü ve arabayı teste aldılar.araba da sorun çıkmadı, akü gidik çıktı. garantiden dolayı arabaya çivi bile çakamıyorken kullanıcı hatası dedider.Fiat kabul etmiyormuş.135 tl ile zor attım kendimi dışarı.
Yani bizim tek sıkıntımız Fiat, servisler değil.servisler bizimle fiat arasında ezilen bi kesim.Fiat yaptığı arabaların arkasında durmuyor.arabalar hep bizim arkamızda kalıyor. Tek düşüncem elimi biraz toparlayıp, en kısa zamanda fiattan kurtulmak.