Sayfa 2/2 İlkİlk 12
30 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Ankara Kartaş servis şikayet

bülent biricik
    puntobilo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 16

kavaklıdere muslim den başka fiat servisi önermiyorum ankarada gerisi yalan dolan

MEHMET NADİR DAYI
    DAYI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 179

Alıntı puntobilo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kavaklıdere muslim den başka fiat servisi önermiyorum ankarada gerisi yalan dolan
    Fıat yetkili servislerinde hangi servis hizmetinden memnun kalmışsanız tabiki o servise gideceksiniz bu her kullanıcının en doğal hakkı.Nihayetinde para ile hizmet alıyorsunuz.Bu arada beni bu forumda tanıyan arkadaşlar bilirler yalan dolan ile hiç bir zaman işim olmadı olmayacakta 17 yıldır fıat servislerinde çalışıyorum ve her zaman söylediğim ve yazdığım herşeyin arkasında dururum.Bu farumdada amacım arkadaşlarıma elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışmaktır.Saygılarımla.

3. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Mehmet Özcan
    Basın-Yayın Sorumlusu femoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS
    Edilen teşekkür: 7336

Nadir abi kartaştamısın sen bir tanışamadık seninlede

5. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Alp BELGEN
    Alp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 326

Alıntı DAYI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fıat yetkili servislerinde hangi servis hizmetinden memnun kalmışsanız tabiki o servise gideceksiniz bu her kullanıcının en doğal hakkı.Nihayetinde para ile hizmet alıyorsunuz.Bu arada beni bu forumda tanıyan arkadaşlar bilirler yalan dolan ile hiç bir zaman işim olmadı olmayacakta 17 yıldır fıat servislerinde çalışıyorum ve her zaman söylediğim ve yazdığım herşeyin arkasında dururum.Bu farumdada amacım arkadaşlarıma elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışmaktır.Saygılarımla.
    Nadir abim seni bilen biliyor, ben kendi adima senin Kartas icin bir sans oldugunu dusunuyorum biraz daha sabir ve ozveriyle sen orayida hakettigi yere tasirsin...
    Multijet Grande Punto 1.3 75 hp -> 95 HP
    Multijet Grande Punto 1.3 90 hp -> 125 HP
    Multijet Bravo 1.6 105 hp -> 135 HP
    Clio RS 190 HP
    ve Şimdi...
    Multijet BRAVO GT1544 STAGE 2 180+ hp...

7. Bu mesaj için teşekkür edenler:

MEHMET NADİR DAYI
    DAYI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 179

Alıntı femoli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nadir abi kartaştamısın sen bir tanışamadık seninlede
    Merhabalar 2. ay itibari ile Kartaşta çalışmaya başladım en kısa sürede tanışmak dileğiyle.

Can Yağcı
    Mazüt Powır :D Du Hast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    06 BA 9125
    Edilen teşekkür: 1028

Alıntı DAYI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhabalar hakkımdaki güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim..Dışarı işçiliklerinde tüm servislerde bu işlem için personel tahsisi ve araç tahsisi yapıldığı için fatura üzerine fark konmaktadır.Bu işlem garantiden yapılan işçiliklerde dahi tofaşa fatura edilirken aynıdır Asla müşteriyi enayi yerine koymak gibi bir düşünce tarzı ile yola çıkılmıyor.Saygılarımla.
    nadir hocam seni bilen biliyor sende beni biliyorsun birşey olduğunda direkt size geliyorum

ancak servisin uygulamarından hoşnut değilim.
    ankara içinde 100 liralık ne gibi bir nakliye ve eleman tahsisi yapılıyor anlamış değilim. her servisin az çok bir kaç ayakçısı vardır verirler ona götürürler getirirler.
    bence az çok biliyorum servis olayını. iskitlerdeki hyundai mega çok sevdiğim sınıf arkadaşımın yeridir.

neyse dediğim gibi gerçekten kaliteli insansın sen gerisine gerek yok gelip buraya yazıyorsan gerçekten birşeyler için çabalıyorsun demektir.

10. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Halit BEBEK
    nerhal61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Beyaz
    Plaka
    BIZEHERYERTRABZON
    Edilen teşekkür: 257

Beni tam 1 ay 19 gündür aramayan Kartaş sebebiyle yarın sabah Kavaklıdere'de olacağım...Arabayı alırken iyiydi açıkcası...Ama alırken de demiştim benim için önemli olans atış sonrası ilgidir diye...Uyarmama ragmen müthiş ilgisizlik var...Bugün reno da vw de insanlar servisten memnun kaldınız mı denerek sonrasında geri aranıyor...Değer veriyorlar...Ama bazı yerler ise ooh sattık gitti, pehhh deyip bi sorun olursa ilgileniyorlar...

Onur Yılmazer
    Kafa biDüny@ evolodi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Evo Siyah
    Plaka
    35½
    Edilen teşekkür: 742

bakalım izmirdekiler nasıl olacak ileride
    Hem çekilmezim hem vazgeçilmez Allah başka dert vermesin

BARIS UCAR
    suvari_84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Bolero Kırmızı
    Plaka
    06 BD 1257
    Edilen teşekkür: 153

arkadaşlar fiat kavaklıdere de kampanya var 400,00 tl üstü faturalarda boya koruma bedava bugün müslüm abinin ordan aradılar beni. ben bir ay önce gitmiştim memnun kalıp kalmadığımla ilgili anket yaptılar

Şafak Ç
    SKELETER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 176

Bugün Kartaş a 5000 km bakımına gittim. Bir aksilikle karşılaşmadım. Herkes kibar, ilgiliydi.

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Yer imleri

Yer imleri