kavaklıdere muslim den başka fiat servisi önermiyorum ankarada gerisi yalan dolan
Printable View
kavaklıdere muslim den başka fiat servisi önermiyorum ankarada gerisi yalan dolan
Fıat yetkili servislerinde hangi servis hizmetinden memnun kalmışsanız tabiki o servise gideceksiniz bu her kullanıcının en doğal hakkı.Nihayetinde para ile hizmet alıyorsunuz.Bu arada beni bu forumda tanıyan arkadaşlar bilirler yalan dolan ile hiç bir zaman işim olmadı olmayacakta 17 yıldır fıat servislerinde çalışıyorum ve her zaman söylediğim ve yazdığım herşeyin arkasında dururum.Bu farumdada amacım arkadaşlarıma elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışmaktır.Saygılarımla.
Nadir abi kartaştamısın sen bir tanışamadık seninlede :)
nadir hocam seni bilen biliyor sende beni biliyorsun :) birşey olduğunda direkt size geliyorum :)
ancak servisin uygulamarından hoşnut değilim.
ankara içinde 100 liralık ne gibi bir nakliye ve eleman tahsisi yapılıyor anlamış değilim. her servisin az çok bir kaç ayakçısı vardır verirler ona götürürler getirirler.
bence az çok biliyorum servis olayını. iskitlerdeki hyundai mega çok sevdiğim sınıf arkadaşımın yeridir.
neyse dediğim gibi gerçekten kaliteli insansın sen gerisine gerek yok ;) gelip buraya yazıyorsan gerçekten birşeyler için çabalıyorsun demektir.
Beni tam 1 ay 19 gündür aramayan Kartaş sebebiyle yarın sabah Kavaklıdere'de olacağım...Arabayı alırken iyiydi açıkcası...Ama alırken de demiştim benim için önemli olans atış sonrası ilgidir diye...Uyarmama ragmen müthiş ilgisizlik var...Bugün reno da vw de insanlar servisten memnun kaldınız mı denerek sonrasında geri aranıyor...Değer veriyorlar...Ama bazı yerler ise ooh sattık gitti, pehhh deyip bi sorun olursa ilgileniyorlar...
bakalım izmirdekiler nasıl olacak ileride
arkadaşlar fiat kavaklıdere de kampanya var 400,00 tl üstü faturalarda boya koruma bedava :) bugün müslüm abinin ordan aradılar beni. ben bir ay önce gitmiştim memnun kalıp kalmadığımla ilgili anket yaptılar:)
Bugün Kartaş a 5000 km bakımına gittim. Bir aksilikle karşılaşmadım. Herkes kibar, ilgiliydi.