arkadaşlar ben en son bakımımı ankara kartaş ta yaptırmıştım. 40,000 bakımıydı ve herşeyin dörtdörtlük olmasını istemiştim. bana bi fatura geldi her türlü yağ cam suyu vb. aklınıza gelebilecek herşey değişmiş. tamam dedim süper daha 6 ay uğramam dedim. arabanın kliması bakımdan 2 hafta sonra sıcak hava vermeyi kesti.arabada bi arıza var ama servise o kadar çok güveniyorum ki hiç aklıma gelmiyor neyse daha sonra başka bir servise gittim ve adam bana aracın motor suyunun haftalar önce bitmiş olduğunu sadece hava soğuk olduğu için motora zarar gelmediğini söledi. hani ben servisten çıkarken herşey tamdı ? aynen servisi aradım hem ankarayı hem istanbulu aradım. ankaradakiler hata bizde demedi ama bedava boya koruma vermeye çalıştılar. istanbul ise kesinlikle hatayı kabul etmedi resmen azarladı tabi bende azarladımtamam ben motor suyundan sorumluyum ama araç servise girmiş çıkmış araca muane den geçebilir diye 50,00 tl bile almışsın. aracın motor suyuna bile özen göstermeyen acaba aracımda neye özen gösterdi onu da merak ettim doğrusu??ben anti reklam yapmak istemiyorum ama arkadaşlar güvenilir bi servisi tercih edin. ya motora zarar gelseydi o zaman al at aracı yazık değil mi? neyse ben bundan sonra karaoğuzlara konya yoluna götürmüyorum aracımı. bana bedava boya koruma tekliflerini geri çevirdim şimdi 60,000 bakımı geldi gp min bakalım iyi bir servis bulabilecek miyim?
Yer imleri