Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
54 sonuçtan 21 ile 40 arası

Konu: Servisteki üçkağıt-Herkes okusun !

TEZEL KORKMAZ
    DeWıL 45 TEZEL PUNTO 45 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Manisa
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 31

Valla Haklisin Ama Manisa Salihli Deki Servislerde Boyle Bir Sorun Olmuyor Insallah Bir Daha Yasamazsin Boyle Bir Sorun Benim Servisim şendil Otomotiv Manisa Salihli

POLAT ÇAKMAK
    polatçakmak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34 BU 6722
    Edilen teşekkür: 0

arkadaşlar hepinize cook teşekkür ederim , siz siz olun detayları konuşup yazdırın.

Onur Gönülkirmaz
    Reddline - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    34 by 5955
    Edilen teşekkür: 21

geçmiş olsun kardeşim bu konuyla ilgili bişii sölemek istiyorum aracınızı servise teslim ederken size bir kağıt veriolar bir nüsa da onlarda kalıor. bu kağıda talepleriniz yazılıo. o kağıda özel isteklerini belirtirsen hakkını rahatlıkla ararsın.

candan c
    candan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Vals Mavi
    Plaka
    06 GP 5**
    Edilen teşekkür: 63

güvenip ellerine bırakıyoruz, ne hale getiriyolar arabaları... çok moral bozucu çook... :bore: geçmiş olsun, bi daha yaşanmaz böyle şeyler umarım...

ozan akgül
    pascal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 25

Alıntı polatçakmak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba Arkadaşlar ,
    Aracımın sağ camurlukta ufak bir vuruk vardı.yapmaları için servise verdim sigortadan yapılacak.yetkiliyle konuştum.

Yetkili : sağ çamurluk değişecek
    ben : değiştirmeden yapın.
    Y. : ii durmaz dedi
    B. : Dışarda uyduruk kaydırık firmalar bile yapıyor sizmi yapamıycaksınız ! Ayrıca trafik polisleri sağ kapıyıda yazmışlardı bence bişi yok.siz yinede bi bakarsınız
    Y. : Tamam !
    ( Aracımın orjinalliği bozulmasın satarken problem yaşamıyım die dedim )

Salı günü aradım.durumunu sordum.kapıyı ellememişler bişi yok die ufak tefek cizikler varmış die onun yerine tamponu boyamışlar.

cuma günü teslim alacaktım.cuma günü aradım arac bitmedi c.tesi alabilirsiniz dediler.sağ camurluk değişti.dendi bende kızdım nasıl yani üstüne basa basa söledim nasıl değiştirirsiniz yaa dedim.Ve böylece biraz tartıştım bide böle bişi söleseniz ben kabul etmezdim aracınızı demezmi.sanki yalan söylüyormuşum gibi.bende vermezdim size dedim .biras daha tartıştık .sonra özür diledi 20 araçla ilgilendim o gün dedi kafam karışmış dedi.bende mecburen sustum. yani kulağınıza küpe olsun ! daha az ugraşmak için yenisiyle değiştirip sizin zararınızı düşünmeden menfaatlerinde hareket ediyorlar.

Ama bu konunun araştırılıp diğer arkadaşlarımın yaşamamasını istediğim için bu servisi kınıyorum İSTANBUL CEVİZLİBAĞ FIRAT OTO
    dostum çok geçmiş olsun, samimiyetle söylüyorum sanki benim başıma gelmiş gibi sinirlendim. ama şaşırdığım nokta fırat oto böyle birşey nasıl yapar. ben arabamı ordan aldım we tüm serwis işlemlerimi orda yaptırıyorum we şu ana kadar inanılmaz memnun oldumu düşünüyodum ama bu sölediklerini okuyunca inanamadım yanii.

serwisi değiştir abi ozaman başın ağrımasın bi daha. tawsiye al forumdaki arkadaşlardan. tekrardan çok geçmiş olsun.

Alper dağdemiR
    Auto engineeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    06AD9158
    Edilen teşekkür: 504

geçmiş olsun arkadaşım resmen adilik bu yaptıkları..

fırat otoya :bansign:

Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. Misafır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4

son görüşmelerimiz neticesinde zincirlikuyu birmottan artı indirim almış bulunmaktayız.

sitemize üye olduğunuzu belirtir ve de benim selamımı söylerseniz sizlere normal müşteri gibi davranılmayacağını garanti ediyor servisteki arkadaşlar.

işçilik, yedek parça, bakım, kampanya vb. konularda normal müşterilere yapılan indirimlerden daha fazla bir indirim yapılacak üyelerimize.

servise gidin, şayet sizleri rahatsız eden bir durum olursa hemen benimle irtibata geçin.
    fiyat veya başka bir konu hiç farketmez.
    istanbul grubundan bir üye gittiğinde gerekli ihtimam ve fiyatta kolaylık uygulanacağına dair dün söz aldım servisten.

GSM NUMARAM : 0532 791 63 65

bir sorun yaşarsanız beni arayın, ben hemen servis yetkilileri ile görüşüp durumu çözerim.
    bizim gurubumuza üye olan arkadaşların ayrıcalığı olduğunu herkes bilmeli.

m. boyacı dostumun kiminle görüştüğünü bilmiyorum, ama servise gittiğinizde;

servis danışmanı şafak bey, aksesuar danışmanı kerem bey ve servis amiri selçuk beyden başkası ile muhattap olmayın.

isimlerini yazdığım bu arkadaşlar bizim kardeşlerimizdir.
    ne derdiniz olursa olsun çözerler.

deneyin ve görün.

POLAT ÇAKMAK
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34 BU 6722

Alıntı pascal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dostum çok geçmiş olsun, samimiyetle söylüyorum sanki benim başıma gelmiş gibi sinirlendim. ama şaşırdığım nokta fırat oto böyle birşey nasıl yapar. ben arabamı ordan aldım we tüm serwis işlemlerimi orda yaptırıyorum we şu ana kadar inanılmaz memnun oldumu düşünüyodum ama bu sölediklerini okuyunca inanamadım yanii.

serwisi değiştir abi ozaman başın ağrımasın bi daha. tawsiye al forumdaki arkadaşlardan. tekrardan çok geçmiş olsun.
    arkadaşım saol bende aracımı oradan aldım. 20.000 KM Bakımada 431 ytl. ödedim.normal bakımlarda da ne yapacakları belli olmaz garantiden cıkmaması için fazla fazla ödüyoruz.ama bari bizi magdur etmeyin.aracımı dün aldım arkadaşlar.ama garantiden yapılacak hiçbirşeyi yapmamışlar.bakalım p.tesi görüşeceğim ne diyecekler.

ozan akgül
    pascal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 25

tekrar geçmiş olsun. umarım pazartesi her şey çözülür.

Remzi Hasanbaş
    rhasanbas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    34 DP 4734

Standart Birmot Zincirlikuyu

servis danışmanı şafak bey, aksesuar danışmanı kerem bey ve servis amiri selçuk beyden başkası ile muhattap olmayın.

isimlerini yazdığım bu arkadaşlar bizim kardeşlerimizdir.
    ne derdiniz olursa olsun çözerler.

deneyin ve görün.[/QUOTE]

Evet bu sabah uğradım Birmot Zincirlikuyu ya Şafak da bahsetti site üyelerine indirimden. Daha önce yaşamış olduğum servis sorunlarını da ŞAFAK olaya dahil olunca aştık bilgilerinize arkadaşlar.

Remzi Hasanbaş
    rhasanbas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    34 DP 4734

mesajın üst kısmı Yıldıraydan alıntı dır düzeltme yaparken üst tarafıda silmişim ben yazmışım gibi olmuş :s18: :s18:

Fatih Göncü
    ORACLE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 88

Ben aracı Fırat otodan aldım. Tıkırtı burcu için ordan aldım diye oraya götüreyim dedim. Adamlar tıkırtı burcunun sorunlu olduğunu bildikleri halde bir şey yok deyip gönderdiler beni. Sonra bende müşteri hizmetlerini falan arayıp ortalığı ayağa kaldırdım. Sonrada bir daha gitmedim zaten.
    Servisi çok kötü. Ama satış 1 numara. Ben alırken oradan aldığım fiyatı hiç bir yer veremedi. Buradan İbrahim Bey e tekrar teşekkür ediyorum.

ŞAFAK Özbek
    şafak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 5

Standart birmotta indirim site üyelerin

1 nisan itibari ile başladığı icin bilgi verilmemiştir artık tüm üyelere %10 uygulanıyor:ok:
    BİRMOT ZİNCİRLİKUYU
    212 45 45 / 384
    Konu şafak tarafından (05/04/2007 Saat 00:05 ) değiştirilmiştir.

POLAT ÇAKMAK
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34 BU 6722

arkadaşlar hepinizze cok teşekkür ederim ilginizden dolayı.

Cemal ERTAYLAN
    ^^CyCoThRuN^^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 5

yazık diyorum başkada bişey diyemiyorum
    :ok: :s19: :bigdance2:

Engin Güzel
    gingin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 1

benim de arka tampona pizzacı motoru vurdu. geri lambasının hemen yanında ufak bir ezik ve yırtık vardı. bi de yan aynamın kapağı kırılmıştı. karşı tarafın sigortasından yapılacak diye servise götürdüm. tamponu kaynatabiliriz,exper baktıktan sonra belli olur dediler. ben de tampon değişmesin dedim. sonuç:aracı 10 gün sonra teslim aldım.arka tampon değişmiş ve boyanmış. motoru çalışmasına rağmen yan ayna komple değişmiş. sigortaya çıkan fatura: 1300 TL...exper & servis LTD.ŞTİ.

görkem koçsan
    görkem koçsan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Zonguldak
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 162

herkes işte bu yüzden fiat arabsı alınmaz diyo.aslında arabalar çok güzel servislerde böle gerizekalılar olduğundan herkes fiat arabası alınmaz diyo

f w
    Hız Manyağı =)) _Darbe_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 33

Bende Birşey eklemek istiyorum.Sakın Beylikdüzü Birmot'ada yolunuz düşmesin hatta mümkünse aracınızı dışarıdan yaptırın ama birmot asla...
    GP 1.4 Active 77Hp + Vw Caddy Comfortline 1.6 TDI 105 hp

ercan cenik
    Orion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah

[QUOTE=_Darbe_;231394]Bende Birşey eklemek istiyorum.Sakın Beylikdüzü Birmot'ada yolunuz düşmesin hatta mümkünse aracınızı dışarıdan yaptırın ama birmot asla...[/QUOTE

Evet Bende Sorunlu park sensoru icin 5 sefer bu servise gitmek zorunda kaldim
    Konu Orion tarafından (22/06/2009 Saat 03:22 ) değiştirilmiştir.

Sertaç Sertaç
    smartmavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 445

Geçmiş olsun, sitedeki şikayetiniz üzerine sizi arayıp özür dilerler tekrardan...

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon