arkadaşlar hepinize cook teşekkür ederim , siz siz olun detayları konuşup yazdırın.
Valla Haklisin Ama Manisa Salihli Deki Servislerde Boyle Bir Sorun Olmuyor Insallah Bir Daha Yasamazsin Boyle Bir Sorun Benim Servisim şendil Otomotiv Manisa Salihli
arkadaşlar hepinize cook teşekkür ederim , siz siz olun detayları konuşup yazdırın.
geçmiş olsun kardeşim bu konuyla ilgili bişii sölemek istiyorum aracınızı servise teslim ederken size bir kağıt veriolar bir nüsa da onlarda kalıor. bu kağıda talepleriniz yazılıo. o kağıda özel isteklerini belirtirsen hakkını rahatlıkla ararsın.
güvenip ellerine bırakıyoruz, ne hale getiriyolar arabaları... çok moral bozucu çook... :bore: geçmiş olsun, bi daha yaşanmaz böyle şeyler umarım...
dostum çok geçmiş olsun, samimiyetle söylüyorum sanki benim başıma gelmiş gibi sinirlendim. ama şaşırdığım nokta fırat oto böyle birşey nasıl yapar. ben arabamı ordan aldım we tüm serwis işlemlerimi orda yaptırıyorum we şu ana kadar inanılmaz memnun oldumu düşünüyodum ama bu sölediklerini okuyunca inanamadım yanii.
serwisi değiştir abi ozaman başın ağrımasın bi daha. tawsiye al forumdaki arkadaşlardan. tekrardan çok geçmiş olsun.
geçmiş olsun arkadaşımresmen adilik bu yaptıkları..
fırat otoya :bansign:
son görüşmelerimiz neticesinde zincirlikuyu birmottan artı indirim almış bulunmaktayız.
sitemize üye olduğunuzu belirtir ve de benim selamımı söylerseniz sizlere normal müşteri gibi davranılmayacağını garanti ediyor servisteki arkadaşlar.
işçilik, yedek parça, bakım, kampanya vb. konularda normal müşterilere yapılan indirimlerden daha fazla bir indirim yapılacak üyelerimize.
servise gidin, şayet sizleri rahatsız eden bir durum olursa hemen benimle irtibata geçin.
fiyat veya başka bir konu hiç farketmez.
istanbul grubundan bir üye gittiğinde gerekli ihtimam ve fiyatta kolaylık uygulanacağına dair dün söz aldım servisten.
GSM NUMARAM : 0532 791 63 65
bir sorun yaşarsanız beni arayın, ben hemen servis yetkilileri ile görüşüp durumu çözerim.
bizim gurubumuza üye olan arkadaşların ayrıcalığı olduğunu herkes bilmeli.
m. boyacı dostumun kiminle görüştüğünü bilmiyorum, ama servise gittiğinizde;
servis danışmanı şafak bey, aksesuar danışmanı kerem bey ve servis amiri selçuk beyden başkası ile muhattap olmayın.
isimlerini yazdığım bu arkadaşlar bizim kardeşlerimizdir.
ne derdiniz olursa olsun çözerler.
deneyin ve görün.
arkadaşım saol bende aracımı oradan aldım. 20.000 KM Bakımada 431 ytl. ödedim.normal bakımlarda da ne yapacakları belli olmaz garantiden cıkmaması için fazla fazla ödüyoruz.ama bari bizi magdur etmeyin.aracımı dün aldım arkadaşlar.ama garantiden yapılacak hiçbirşeyi yapmamışlar.bakalım p.tesi görüşeceğim ne diyecekler.
tekrar geçmiş olsun. umarım pazartesi her şey çözülür.
servis danışmanı şafak bey, aksesuar danışmanı kerem bey ve servis amiri selçuk beyden başkası ile muhattap olmayın.
isimlerini yazdığım bu arkadaşlar bizim kardeşlerimizdir.
ne derdiniz olursa olsun çözerler.
deneyin ve görün.[/QUOTE]
Evet bu sabah uğradım Birmot Zincirlikuyu ya Şafak da bahsetti site üyelerine indirimden. Daha önce yaşamış olduğum servis sorunlarını da ŞAFAK olaya dahil olunca aştık bilgilerinize arkadaşlar.
mesajın üst kısmı Yıldıraydan alıntı dır düzeltme yaparken üst tarafıda silmişim ben yazmışım gibi olmuş :s18: :s18:
Ben aracı Fırat otodan aldım. Tıkırtı burcu için ordan aldım diye oraya götüreyim dedim. Adamlar tıkırtı burcunun sorunlu olduğunu bildikleri halde bir şey yok deyip gönderdiler beni. Sonra bende müşteri hizmetlerini falan arayıp ortalığı ayağa kaldırdım. Sonrada bir daha gitmedim zaten.
Servisi çok kötü. Ama satış 1 numara. Ben alırken oradan aldığım fiyatı hiç bir yer veremedi. Buradan İbrahim Bey e tekrar teşekkür ediyorum.
1 nisan itibari ile başladığı icin bilgi verilmemiştir artık tüm üyelere %10 uygulanıyor:ok:
BİRMOT ZİNCİRLİKUYU
212 45 45 / 384
Konu şafak tarafından (05/04/2007 Saat 00:05 ) değiştirilmiştir.
arkadaşlar hepinizze cok teşekkür ederim ilginizden dolayı.
yazık diyorum başkada bişey diyemiyorum
:ok: :s19: :bigdance2:
benim de arka tampona pizzacı motoru vurdu. geri lambasının hemen yanında ufak bir ezik ve yırtık vardı. bi de yan aynamın kapağı kırılmıştı. karşı tarafın sigortasından yapılacak diye servise götürdüm. tamponu kaynatabiliriz,exper baktıktan sonra belli olur dediler. ben de tampon değişmesin dedim. sonuç:aracı 10 gün sonra teslim aldım.arka tampon değişmiş ve boyanmış. motoru çalışmasına rağmen yan ayna komple değişmiş. sigortaya çıkan fatura: 1300 TL...exper & servis LTD.ŞTİ.
herkes işte bu yüzden fiat arabsı alınmaz diyo.aslında arabalar çok güzel servislerde böle gerizekalılar olduğundan herkes fiat arabası alınmaz diyo
Bende Birşey eklemek istiyorum.Sakın Beylikdüzü Birmot'ada yolunuz düşmesin hatta mümkünse aracınızı dışarıdan yaptırın ama birmot asla...
GP 1.4 Active 77Hp + Vw Caddy Comfortline 1.6 TDI 105 hp
[QUOTE=_Darbe_;231394]Bende Birşey eklemek istiyorum.Sakın Beylikdüzü Birmot'ada yolunuz düşmesin hatta mümkünse aracınızı dışarıdan yaptırın ama birmot asla...[/QUOTE
Evet Bende Sorunlu park sensoru icin 5 sefer bu servise gitmek zorunda kaldim
Konu Orion tarafından (22/06/2009 Saat 03:22 ) değiştirilmiştir.
Geçmiş olsun, sitedeki şikayetiniz üzerine sizi arayıp özür dilerler tekrardan...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri