Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
64 sonuçtan 41 ile 60 arası

Konu: 60.000 km bakımı 838 tl

serkan sozen
    cherokeeboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 17

Arkadaslar, faturayi ben scan edip siteye ptesi yukleyecegim,o zaman daha net anlasilacak ama merak ettigim birsey var bendeki fatura baska yetkili serviste daha farkli olabilirmiydi....ornegin kullanilan malzame fiyatlari standartmidir...bu forumu servislerde calisan arkadaslarda takip ediyor bildigim kadariyla..kendileride bakarak bu is bizim serviste olurdu derlerse belki bir olcude anlasilir...durust konusmak gerekirse ben evimin yan blokunda bulunan HALIC OTO ya goturdum.her ne kadar memnun kalmais olsamda sabah 08.30 da Kartala gidip servise teslim edip,butun gun ya oralarda oyalanip veya eve geri gecip tekrar geri gitmektense penceremden gorebildigim servise goturmeyi tercih ettim,kisacasi tembellik ettim....Medostaki arkadasimiz bu forumda yaziyor bir goz atip fiyata yorum yaparsa mantikli olur..bana pahali geldi ama oncelikle yetkili servisler arasindaki fiyat farki ucurummu yoksa %5-10 gibi bir rakkammidir..bunu merak ediyorum.ingilteredeki bir forumda inceledim grande puntonun 60000km Ingiltere bakimi dolar bazina vurdugumuzda(pound'tan cevirdim kolay hesaplayin diye) 400-450 $ ..oda fren balatalari degisimi var ama baski balata yoktu..(tabi ingiltere ile ulkemizi ekonomik acidan kiyaslayamayiz) sadece merakti benimki...

Ümit Coşkun TURUCA
    Emekli Moderatör GP COSKUN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 6069

sadece medosun değil herhangi bir servis elemanının
    forumda bu tür bir fiyat kıyaslaması yakışık almaz
    bu konuda üyelerimizin size cevap vermesi daha etik bir davranış olacaktır
    bu arada medostan randevu aldığınız halde sizi beklemişler gelemeyeceğinizi
    bildirmemişsiniz
    saygılar

Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )

murat imre
    operatormurat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35ufc68
    Edilen teşekkür: 1038

serkan kardeşim,başa dönelim, 60 bin bakımına gitmeden önce forumda yazsaydın daha iyi olurdu,öneriler çerçevesinde hareket ederdin, yine söylüyorum rakamlar makul gibi,faturanı görürsek daha net bişeyler söyleyebiliriz. ingiltereden daha hesaplı olduğu kesin......

4. Bu mesaj için teşekkür edenler:

savaş karaca
    blue - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Erzurum
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 13

çok geçmiş olsun diyorum arkadaşım;
    abi 60000 de baskı balatamı değişir ya benim aracım 54000 de daha fren balatası bile değişmedi bu işte bir yanlışlık var ya kullanırken çok zorlamadan yada balatanın dandikliğinden bitiyor balata bizimde baskıbalata su koyverirse yakında hapı yuttuk demektir.

serkan sozen
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri

oncelikle belirteyimki medos beni beklemedi,cunku randevusuz kabul edebileceklerini islerinin hafta ici pek yogun olmadigi icin sabah 08.30 da orada olsam oglene dek bile yetistirebileceklerini soylemislerdi,bunu haricinde kendi gorusumu paylasmak istiyorum burada servis ve fiyat olarak nasil faturalari yansitip servis-usta ismini verip bunlari her forum uyesi ile paylasiyorsak,servis elemanlarininda bizim lehimize sonuclar doguracak sekilde bize fiyat verip bu islem bizde tl'ye yapilir demesi bizim lehimize olmazmi..sonucta servislerde rekabet icinde ve ticari cikar guduyorlar,hatta foruma bile reklam almiyormusunuz ? buda ticari bir durum degilmi ? fiyat ve servis adi yazilan her konuda-mesajda bir rekabet ortami zaten doguyor..etik kavramla bagdastiramadim (tabi tamamen kendi gorusum.)
    Konu cherokeeboy tarafından (12/03/2010 Saat 23:52 ) değiştirilmiştir.

7. Bu mesajı için 2 kişi cherokeeboy'ye teşekkür etti:

Erdem Bozdağ
    GP Hastası Erdem Bozdağ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1126

Alıntı blue Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok geçmiş olsun diyorum arkadaşım;
    abi 60000 de baskı balatamı değişir ya benim aracım 54000 de daha fren balatası bile değişmedi bu işte bir yanlışlık var ya kullanırken çok zorlamadan yada balatanın dandikliğinden bitiyor balata bizimde baskıbalata su koyverirse yakında hapı yuttuk demektir.
    abi tamamen kullanımla alakalı birşey
    benım fren balatalarım 30.000 değişti örneğin bu daha düşebilir
    baskı balata da aynen öyle aracı sert kullanan birinin baskı balatası çok erken degısebılır

9. 12/03/2010, 23:53

bbrh kkk
    burhankutlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Malatya
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    46***60
    Edilen teşekkür: 306

savaş abi zaten demişsin baskı balata bitmesi tamamen kişisel kullanımdan kaynaklanan birşey. kimisi 40bin km gider kimisi 240bin km gider bu kişinin nasıl araç kullandığına baglıdır ben eski aracımda 154bin km yaptım ve balata ilk aldıgım gunku gibi sattım aracı.

11. Bu mesajı için 2 kişi burhankutlu'ye teşekkür etti:

Ümit Coşkun TURUCA
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Alıntı cherokeeboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    oncelikle belirteyimki medos beni beklemedi,cunku randevusuz kabul edebileceklerini islerinin hafta ici pek yogun olmadigi icin sabah 08.30 da orada olsam oglene dek bile yetistirebileceklerini soylemislerdi,bunu haricinde kendi gorusumu paylasmak istiyorum burada servis ve fiyat olarak nasil faturalari yansitip servis-usta ismini verip bunlari her forum uyesi ile paylasiyorsak,servis elemanlarininda bizim lehimize sonuclar doguracak sekilde bize fiyat verip bu islem bizde tl'ye yapilir demesi bizim lehimize olmazmi..sonucta servislerde rekabet icinde ve ticari cikar guduyorlar,hatta foruma bile reklam almiyormusunuz ? buda ticari bir durum degilmi ? fiyat ve servis adi yazilan her konuda-mesajda bir rekabet ortami zaten doguyor..etik kavramla bagdastiramadim (tabi tamamen kendi gorusum.)

serkan
    bu şekilde fiyat verirler ise birbirlerine karşı haksız rekabet ortamı doğar
    mesala sen diyelim 750 tl ye yaptırdın peşinden servis daha ucuza yapmıyacağı halde müşteri kapmak için bana gelseydin 600 e yapardık derse sence etik olurmu
    sonra burası servislerin fiyat pazarlığı yapacağı bir yer değil
    biz forum içinde zaten objektif olarak yorumlarda bulunuyorux servisler hakkında hatta reklam konusuna değindiğinde iyi oldu
    medos otomotiv foruma reklam verdiğinin ertesi günü bir üyemizin şikayeti olmuş ve biz yinede tarafsızlığımızı koruyarak özelliklede üyelerimizin eleştri
    hakkına saygı duyarak karşı taraftan istek gelmesine rağmen bir ay kadar konuya müdahale etmedik ancak üyenin rızasını alarak konuyu kapattık
    burası bir müşteri portföyü oluşturma platformu değil grande punto kullanıcıları paylaşım platformudur
    servisler eğer fiyat larda kolaylık veya üyelerimize kampanya yapmak isterlerse bunu biz seve seve duyururuz
    ancak konuların içine bizde 20,000 bakım şu para yada bize gelseydiniz şu kadara yapardık gibi bir ortama müsade edemeyiz
    saygılar

Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )

13. Bu mesaj için teşekkür edenler:

serkan sozen
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri

Sevgili moderatorumuz,
    Bu boyutunu dusunmemistim haklisiniz...Musteri kapmak icin fiyati burada dusuk gosterip sonra magdur olunabililecek bir ortam dogabilir...galiba en iyisi yine "bizbize" muhabbet etmek..
    tesekkurler

15. Bu mesajı için 2 kişi cherokeeboy'ye teşekkür etti:

Ümit Coşkun TURUCA
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Alıntı cherokeeboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sevgili moderatorumuz,
    Bu boyutunu dusunmemistim haklisiniz...Musteri kapmak icin fiyati burada dusuk gosterip sonra magdur olunabililecek bir ortam dogabilir...galiba en iyisi yine "bizbize" muhabbet etmek..
    tesekkurler

anlayışın için teşekkürler serkan
    dediğin gibi en iyisi aramızda cevaplar bulmak daha yararlı

BATUHAN PALA
    mastman12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    35AKB44
    Edilen teşekkür: 5

merhaba kriminal.ben 6 mayısa poyrazdan randevu almıştım.
    1-fren balata lambası yanıyor
    2-diskler 60.000 de torna yapılmıştı.şu an 80.000 de %99 değişecek.
    3-60.000 de debriyaj bitmiş yolda kalırısın demişlerdi birmotta.hala iyi gibi.
    4-motor takozları ve motor kulaklarında sorun var bence.gazdan ayağımı çekince vuruntu yapıyor çünkü.
    senden ricam beni servisin elinden kurtar.
    gittiğin ustanın dükkanın adını ve referansını verirmisin?

Fırat Serhat
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. demon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 234

Yaparlar yaparlar

Deniz Asil
    Desert Eagle Kriminal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    35 AL 0864
    Edilen teşekkür: 2519

baski balata iscilik 174 tl
    baski balata fiyati 180 tl

İnanılmaz bır fıyat bu nerdeyse 360 tl sanayide 125+işçilik alıyorlar 200 falan tutuyor pöffff

benımde bı sonrakı 60.000 bakımı
    I ' m c a p u l i n g . . .

Deniz Asil
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    35 AL 0864

Alıntı mastman12 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    4-motor takozları ve motor kulaklarında sorun var bence.gazdan ayağımı çekince vuruntu yapıyor çünkü.

Batuhan senı cok ıyı anlıyorum ve ben bu kan emicilere para yedırmemek için kendım yaptırıyorum..Gittiğim usta 45 yıllık bır usta parçaları soyler gıder karsıdan alırsın getırır oda yapar montajını tamırını.Suana kadar yaptıgı ıslerde hıc bır sorun cıkmadı ve yaptıgı ıslerın hep arkasındadır ..

Sana uyarmı bılmıyorum ama ata sanayi çiğlide Körfez Oto....

Erkan Karakan
    SpyHunter33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 732

Biliyorum ben orayı izmirde çalışırken bir kere gitmiştim...
    Artık Fiorinolu

Deniz Asil
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    35 AL 0864

Sahibi eskişehirli ahmet abi Sağlam insanlar

BOZKURT D.
    bozkurt0632 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 366

benim arac şu anda kavaklıderede bakımda. yarın 60000 bakım maliyetini ve yapılanları burda sizlerle paylaşırım. grande punto ve bravo 60000 bakım arasında nasıl farklılıklar varmış hep beraber görürüz.

Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. Ziyaretci046 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 0

Alıntı mastman12 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    batuhan abi kendi ve arkadaşının multijet gpsiyle bugün iki punto geldiler konuştuk servis sorunu çözülmüştür oto olarak tamir ve bakımını gplerin artık biz çözeceğiz Oto Profesyonel arıza çözüm teknikleri İzmir

Deniz abi senin tamircinin yerine gerek kalmadı eyw
    Konu Ziyaretci046 tarafından (06/05/2010 Saat 23:20 ) değiştirilmiştir.

Ytfrr Gfff
    tasso40 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Balıkesir
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 28

Arkadaşlar bende geçen ay değiştim baskı balatayı 450 ytl belirtmek istedim. Yine serviste aynı fiyata değiştiren arkadaşlar vardı.

rahim dal
    DAL1984 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 47

Kızgın

gercekten fiyatlar inanılmaz yüksek sözde fiat yerli araba diyoruz parcası ucuzdur diyoruz ama mercedes bmw audi daha ucuzdur.bu ne bole yaa.gecenlerde turbo hortumu degiştirdim serviste 200 lira bi hortum ya bu kadarda pes dogrusu.

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon