Bu ne demek şimdi???????
Grandepunto veya üstü araç alınca şahin-toros-anadol'daki lerden daha mı fazla ADAM oluyoruz?Bu arabaya biniyoruz diye ne hesap çıkarsa sorgusuz sualsiz çıkan hesabı ödemek zorunda mıyız?
SİZİN AĞZINIZDAN ÇIKANI KULAĞINIZ DUYUYOR MU?
Burada yazarken servise götürenlere ters bir şey mi söylendi ki götürmeyenlere biniyorsan vereceksin edebiyatı yapıyorsunuz???
Servisin 2 sene garantisi varmış...
Kumarhanede altın kural ''Kasa her zaman kazanır'' kuralı servistede işler...
Eğer operatör,usta şöför ya da makina mühendisi değilseniz servis artniyetli ise sizi parmağında oynatır...
3 kuruşluk parçada para almaz 33 kuruşluk parçayı garanti dışı ilan eder...Açarsınız tüketici mahkemesi 2-3 sene sonra hakkettiğinizi kuşa dönmüş olarak alırsınız...
2 seneden fazla zamandır bu forumdayım...Jant bijonu düzgün sıkılmadığı için, yürüyen aksamda frenlerde bir takım sıkıntılar tam giderilmediği için kaza tehlikesi atlatanlar oldu....Konuyu dile getirdiklerinde tek aldıkları cevap üzgünüz-arkadaş hata yapmış oldu...Bu hataların da 2 sene garantisi var mı peki?
Daha yeni smartmavi adlı üye her 10.000 de kendisine carbon clean yapıldığını söyledi...Bunu yapan o ''2sene garanti veren'' servis değil mi?
Sözün özü;
1. Her servis elbette kötü değil, forumda kavaklıdere gibi bir yüzakı servis var her şeyden önce...Burada herkesin servis hakkında fikrini yazması diğer üyelere yol gösterme mahiyetindedir...Nitekim 2. senelik bakımımı forumdaki öneriler ışıında birmot zincirlikuyuda yaptırıp memnun kaldım...Her 2 senelik bakımı da açtığım konularla belirttim...Bu uygulama bizlerin daha kaliteli ve daha ucuz hizmet almamız için son derece yararlı...Kısaca bu uygulamayı geliştirmek adına katkınız varsa yapın yoksa ''öde işte ne var ki'' zihniyeti olumu bir hareket değil..
2. Arabanızı seviyor olmanız HER hatasını HER yanlış uygulamayı kabul edeceksiniz anlamına gelmiyor...Hele hele madem ki bu araca biniyorsun ödeyeceksin zihniyetinin ne kadar SIĞ olduğunu anlatamam bile..
3. Aracına isteyen şiir yazar isteyen sadece bir ulaşım aracı gibi davranır... Her Gp kullanıcı potansiyel modifiyeci,cadde sürücüsü değildir...
4. Araçlarımız geçmiş senelerdeki fiat kalitesine göre çıtayı yükseltmiş olsalar da B segmentinde ortanın iyisinde bulunan ancak fiyat-performans oranı ÇOK yüksek araçlardır...''Kargaya yavrusu şahin görünür'' mantığı ile aracımızı olmadığı rollere sokmak da ne kadar doğru bilmiyorum...
5. Şahin-Toros-Anadol mevzusuna gelince, Parası olan daha lüksünü alır olmayan adı geçen araçlarla yetinir... Aracınızın markası sizin İMZAnız değildir...
6. Araçlarımız henüz yeni sayılır en eskisi 4 yaşında...Hele 7-8 yaşlarına gelsinler bakalım SORGUSUZ SUALSİZ öderimci arkadaşlar neler yapacaklar merak ediyorum...Aracım daha 4-5 sene daha benimle...Br aksilik olmazsa da hep site müdavimiyim...Bekleyip ZAMAN ile her şeyi göreceğiz...
Yer imleri