Arkadaslar, faturayi ben scan edip siteye ptesi yukleyecegim,o zaman daha net anlasilacak ama merak ettigim birsey var bendeki fatura baska yetkili serviste daha farkli olabilirmiydi....ornegin kullanilan malzame fiyatlari standartmidir...bu forumu servislerde calisan arkadaslarda takip ediyor bildigim kadariyla..kendileride bakarak bu is bizim serviste olurdu derlerse belki bir olcude anlasilir...durust konusmak gerekirse ben evimin yan blokunda bulunan HALIC OTO ya goturdum.her ne kadar memnun kalmais olsamda sabah 08.30 da Kartala gidip servise teslim edip,butun gun ya oralarda oyalanip veya eve geri gecip tekrar geri gitmektense penceremden gorebildigim servise goturmeyi tercih ettim,kisacasi tembellik ettim....Medostaki arkadasimiz bu forumda yaziyor bir goz atip fiyata yorum yaparsa mantikli olur..bana pahali geldi ama oncelikle yetkili servisler arasindaki fiyat farki ucurummu yoksa %5-10 gibi bir rakkammidir..bunu merak ediyorum.ingilteredeki bir forumda inceledim grande puntonun 60000km Ingiltere bakimi dolar bazina vurdugumuzda(pound'tan cevirdim kolay hesaplayin diye) 400-450 $ ..oda fren balatalari degisimi var ama baski balata yoktu..(tabi ingiltere ile ulkemizi ekonomik acidan kiyaslayamayiz) sadece merakti benimki...