emir efendi çok sinirlenmişsin gördüğüm kadarıyla,yazdığım kadarıyla grande punto ve daha üstü araç alanlar,şahin,anadol ve torosa binenlerden daha adamdır dediğim bir kısım göremedim. ben burada servisin dediği parayı sorgusuz sualsiz ödeyin de demedim, eğer önceki yazdıklarımı dikkatli okusaydın,araştırın fiyat alın pazarlık edin dediğimi görürdün. ağzımdan çıkanı kulağım duyuyor ve söylediklerimin arkasındayım . dünkü ve bugünkü yazdıklarım 60 bin bakımı ve baskı balata değiştiren, bakım sonunda830 tl ödeyip bu rakamı fazla bulan ve bu arkadaşa rakamın yüksek olduğunu, özel tamircilerde daha uygun yapıabileceğini söyleyen diğer arkadaşlarla ilgiliydi. bu forumda üyelerle bilgi paylaşımında bulunuyorum, sertaça (smart mavi) defalarca c clean yapan servisini değiştirmesini,servis seçiminde daha dikkatli olmasını söyledim.bijonunu sıkmayan servis elemanı ve defalarca c clean yapan servis yüzünden bütün servislere sırtımızımı dönelim? evet dediğin gibiyse operatör usta şöför ve makina mühendisi olmayanları,art niyetli servisler parmağında oynatıyor(!), madem ki art niyetli olduğunu biliyorsun bu forumda yazıp insanları bilgilendireceksin, forumdakilere sertaçı mağdur eden servise gitmeyin,ben çok menmunum fiyatlar uygun kavaklıdere daha iyi oraya gidin diyeceksin,insanları dürüst çalışan servislere yönlendireceksin, serviste 60 bin bakımına 99tl işçilik ödeyen insanlara bu para çok fazla gidin küçük sanayi sitelerinde daha ucuza yaptırın mı demeliyim? kaliteli ve ucuz servis istiyorsun, bu insanların menmun kaldığı servisi önermesiyle,faturasını bize gösterip bizim verdiğimiz notlarla ortaya çıkacak. dürust çalışan serviste 10 bin, 20bin 60 bin...vb bakım fiyatları ve tamiratlar için belirlenen rakamlar aşağı yukarı aynı, 830 tl ödeyip itiraz eden arkadaşa, fiyatlar makul farklı servistede yaptırsan aynı rakamlara yakın fiyat söylerler demiştim,hatamı ettim? itiraz etme öde mi de dedim ? seni bilmem ama ben arabamı seviyorum, yine söylüyorum bakımlara para kaçırmak istemeyenler, veya 30 liraya alt takım,40 liraya yağ filtre ,150 milyona motor yaptırmak isteyenler,şahine anadola torosa binsinler(sen yine yanlış anlarsın ya,yinede yazdım) bukadar fazla değilde kısa ve öz yaz senin kadar hızlı yazamıyorum......
Yer imleri