Ankara Üstün Oto'dan ben de şikayetçiyim. Servis bölümü ancak bu kadar ahlaklı olur yani hepsine puu demek istiyorum. Hiç kimse alınmasın darılmasın. Bundan önceki Alfa Romeo aracım çalışmakta güçlük çekiyordu. Uğraşa uğraşa aküyü boşaltıyordum ve sık sık birilerinin aracından akü takviyesi yapmak suretiyle çalıştırıyordum. Tokattan atladım aracıma hiç motoru durdurmadan Ankara'da üstün oto'nun garajına cektim gecenin bir vakti. Sabahleyin iterek servise soktular. Adamlar aracımda dünyalar kadar parçanın değişeceğini söylediler. Toplam maliyet işçilik de dahil tahmini 7,5 - 8 milyar tutat dedilerOysa ki ben arabamı 14 e almıştım
Manyak mısınız yav siz dedim. Abi bu böyle biz nerden arıza oldugunu bulamayız herşeyi değiştirip denemek lazım diyorlar . Böyle sacmalık mı olur yav dedim. Arıza nerdeyse orayı değiştirin dedim. Uzun lafın kısası beni deli ettiler lanet olsun sizin servisliğinize diye orada kavga ettim. Arabamı nasıl calıştırıyorsanız calıştırın ben gidicem dedim. Bir kuruş vermeden, bir de patinajla ayrıldım oradan o sinirle bastım Aydın'a geldim.( Tabi motoru durdurmadan) Ve şaşıracaksınız, onların teşhis edemediği sorun benzin pompasıymış. 400 gibi bir rakamdı sanırsam değişti ve herşey düzelmişti... Adamı resmen ayakta..........çalışıyorlar. Lütfen dikkatli olun kardeşlerim.
Yer imleri