aracıma yaptıgım kaza sonucu sag kapı gocmustu ve üstün otomotivde yaptırıyım dedim fakat arac boyandık da sonra dalga dalga dışardan sole bı baktıgınız da dalga dalga duruo sag kapım bunu daaha sonradan farkettım bugun goturdum aracı tekrar boyancak dendi ve arabam 4 gun daha yatıcak ve hıc memnun kalmadım ustun otomotıvden bir dahada gıtmeyı duusnmuorum aracım 2 ıncı kez boyancak ve vakit zaman kaybı. site uyelerıne bu sıkayetımı duyurmak ıstedım aklınızda olsun
yarın ön tampon yeniden boyanacak daha önce enriko da yaptrmıştım dökuldu fiat üstün e yonlendirdiler bakalm nasıl olcak...
Üstün'e bir kere Ankara'ya gelirken uğramıştım.Rezil bir yer.Adamlar ilgilenmiyor ve burunlarından kıl aldırmıyorlar.Adam beni yarım yamalak dinledi ve ilgilenmedi.Böyle yerlere gitmeyelim de müşterinin değerini anlasınlar.
ben üstün ve kartaş dan sonra Müslüm abiyle tanışınca çok şaşırdım zaten.Utanmasam abi şımartıyorsun beni filan diyecektim
Artık çoğu serviste bırakın dert dinlemeyi insan yerine koymuyorlar.Sanki arabamı o almış gibi davranıyorlar.Bu sadece fiat için değil çoğu firma da olan şeyler.Hala insan odaklı,müşteri memnuniyetinin önemini,güleryüzlülüğü öğrenememişler.Bunu geçen teyzemin aracını opel servisine götürünce bidaha anladım ve ordaki tutumdan sonra Müslüm abiyi tüm iyi niyetlerimle andım![]()
bende gecenlerde Ustun Otomotıv ıle ılgılı olumsuz bırseyler duymustum.tabı tecrube etmeden yorum yapmak yanlıs olur...
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
ee tabi birde aracın boyası kalınlaşcak bu durum hakkında ben nasıl bır sıkyette bulunmam gerekıor?
Bende bi kaç gün önce üstün otomotive aracımı götürdüm. Bakım yapıldı memnun kalıp kalmayacağım bi iş yapmadılar işçiliklerini görmediğimden, ama şunu açık bi şekilde diyebilirimki sanayideki bi tamirciden tek farkı orjinal parçaları bana sormadan kullanması.
Araca bindiğimde heryer yağlı parmak iziydi. ABS sensörü için bi güb ekstra bekledim. Eğer servis mantığı buysa çok kötü. Ve dehşet bi işçilik ücreti aldılar...
Diğer sefere sanmıyorum uğrayacağımı.
Bu arada önerdiğiniz bi servis varmı... Bu Müslüm kim bu arada![]()
Konu ABNEW tarafından (13/07/2009 Saat 01:03 ) değiştirilmiştir.
Sedat, Kavaklıdere Servisi öneririm (Müslüm de sahibi olur)
Bence siz gidip kendiniz bir görün, memnun kalırsınız![]()
Deli gibi Üstün Otomotivden aramalarını bekliyorum. İçimi dökmem lazım.
Öneri için teşekkürler. Deneyebilirim. Bu arada Müslüm abi oranın Servis Müdür imiş. Öyle diyor sitede.
Kavaklıdere Servisi'nin nerede olduğuna baktımda, acaba bulunduğu mekanın fiyatlarına bi etkisi olmuşmu diye teretdüte düştüm. Çoook yüksek fiyatlar var gibi geldi bi an.
Konu ABNEW tarafından (13/07/2009 Saat 14:41 ) değiştirilmiştir.
Yetkili servis fiyatları mekana göre değişmediğinden korkmana gerek yok.Zaten kendileri sana gereken yardımı yapacaklardır...
Ben arabamı geçen hafta Üstün Otodan satın aldım. Ankaradaki 4 anasatış bayiini de gezdim .İçlerinde doğru düzgün bir tek Üstün otodaki satış sorumlularından Olcay Bey ilgilendi. Diyeceksinizki satana kadar güzel ilgilenirler. Valla satarken de ilgilenmeyi bilmek lazım.Servislerini araç daha yeni olduğundan tecrübe edemedim. Herşey zamanla belli olur.
konu hortlamış
Dostum kalın kalın yazmışsın ama bende arabamı Üstün otodan almıştım ve boyalı aracı bana sıfır diye sattılar sonra da kabul etmediler boyalı değil dediler bende tüketici mahkemesine dava açtım ve kazandım istersen sende bi kontrol et aracını ne olur ne olmaz yani dediğin gibi satmasını çok iyi biliyolar zira boyalı araçları sıfır araç diye satıyolar bu inanılmaz bir beceri ve ahlak !! ister..
Ankara Üstün Oto'dan ben de şikayetçiyim. Servis bölümü ancak bu kadar ahlaklı olur yani hepsine puu demek istiyorum. Hiç kimse alınmasın darılmasın. Bundan önceki Alfa Romeo aracım çalışmakta güçlük çekiyordu. Uğraşa uğraşa aküyü boşaltıyordum ve sık sık birilerinin aracından akü takviyesi yapmak suretiyle çalıştırıyordum. Tokattan atladım aracıma hiç motoru durdurmadan Ankara'da üstün oto'nun garajına cektim gecenin bir vakti. Sabahleyin iterek servise soktular. Adamlar aracımda dünyalar kadar parçanın değişeceğini söylediler. Toplam maliyet işçilik de dahil tahmini 7,5 - 8 milyar tutat dedilerOysa ki ben arabamı 14 e almıştım
Manyak mısınız yav siz dedim. Abi bu böyle biz nerden arıza oldugunu bulamayız herşeyi değiştirip denemek lazım diyorlar . Böyle sacmalık mı olur yav dedim. Arıza nerdeyse orayı değiştirin dedim. Uzun lafın kısası beni deli ettiler lanet olsun sizin servisliğinize diye orada kavga ettim. Arabamı nasıl calıştırıyorsanız calıştırın ben gidicem dedim. Bir kuruş vermeden, bir de patinajla ayrıldım oradan o sinirle bastım Aydın'a geldim.( Tabi motoru durdurmadan) Ve şaşıracaksınız, onların teşhis edemediği sorun benzin pompasıymış. 400 gibi bir rakamdı sanırsam değişti ve herşey düzelmişti... Adamı resmen ayakta..........çalışıyorlar. Lütfen dikkatli olun kardeşlerim.
Alfa Romeo 156 2.0 TS - Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active - Fiat Fiorino Combi Emotion 1,3 Multijet - Renault Clio Grandtour 1.2 16v Extreme Edition - Toyota Corolla 1.6 Otomatik
ilginç valla olmaması gereken durumlar yakışmaz...hiçde yakışık almaz bence..çeki düzen şart..
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri