Sayfa 1/3 123 SonSon
49 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Ankara Üstün Otomotiv hakkında

atahan mumcu
    Ryu06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    140 hp
    Edilen teşekkür: 72

Standart Ankara Üstün Otomotiv hakkında

aracıma yaptıgım kaza sonucu sag kapı gocmustu ve üstün otomotivde yaptırıyım dedim fakat arac boyandık da sonra dalga dalga dışardan sole bı baktıgınız da dalga dalga duruo sag kapım bunu daaha sonradan farkettım bugun goturdum aracı tekrar boyancak dendi ve arabam 4 gun daha yatıcak ve hıc memnun kalmadım ustun otomotıvden bir dahada gıtmeyı duusnmuorum aracım 2 ıncı kez boyancak ve vakit zaman kaybı. site uyelerıne bu sıkayetımı duyurmak ıstedım aklınızda olsun

2. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Utku OKTAY
    utku952 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 179

yarın ön tampon yeniden boyanacak daha önce enriko da yaptrmıştım dökuldu fiat üstün e yonlendirdiler bakalm nasıl olcak...

atahan mumcu
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    140 hp

Alıntı utku952 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yarın ön tampon yeniden boyanacak daha önce enriko da yaptrmıştım dökuldu fiat üstün e yonlendirdiler bakalm nasıl olcak...
    valla ıstersen gel bak aracıma yan taraf dalgalı nasıl bır boyama yaptılar anlamadım ben tavsiye etmıorum

hayri yılmaz
    hayriyilmaz2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Edirne
    Rengi
    Bolero Kırmızı
    Edilen teşekkür: 24

Üstün'e bir kere Ankara'ya gelirken uğramıştım.Rezil bir yer.Adamlar ilgilenmiyor ve burunlarından kıl aldırmıyorlar.Adam beni yarım yamalak dinledi ve ilgilenmedi.Böyle yerlere gitmeyelim de müşterinin değerini anlasınlar.

Erdem Bozdağ
    GP Hastası Erdem Bozdağ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1126

ben üstün ve kartaş dan sonra Müslüm abiyle tanışınca çok şaşırdım zaten.Utanmasam abi şımartıyorsun beni filan diyecektim

Artık çoğu serviste bırakın dert dinlemeyi insan yerine koymuyorlar.Sanki arabamı o almış gibi davranıyorlar.Bu sadece fiat için değil çoğu firma da olan şeyler.Hala insan odaklı,müşteri memnuniyetinin önemini,güleryüzlülüğü öğrenememişler.Bunu geçen teyzemin aracını opel servisine götürünce bidaha anladım ve ordaki tutumdan sonra Müslüm abiyi tüm iyi niyetlerimle andım

atahan mumcu
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    140 hp

Alıntı Erdem Bozdağ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben üstün ve kartaş dan sonra Müslüm abiyle tanışınca çok şaşırdım zaten.Utanmasam abi şımartıyorsun beni filan diyecektim

Artık çoğu serviste bırakın dert dinlemeyi insan yerine koymuyorlar.Sanki arabamı o almış gibi davranıyorlar.Bu sadece fiat için değil çoğu firma da olan şeyler.Hala insan odaklı,müşteri memnuniyetinin önemini,güleryüzlülüğü öğrenememişler.Bunu geçen teyzemin aracını opel servisine götürünce bidaha anladım ve ordaki tutumdan sonra Müslüm abiyi tüm iyi niyetlerimle andım

ama boyle tıcaret anlayısla dvm ederlerse cok fazla tutunamazlar. boyle dvm etmelerı oldukca yanlıs bu olayları fıatın kontrol etmesı gerekıor

Mehmet Özcan
    Basın-Yayın Sorumlusu femoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS
    Edilen teşekkür: 7336

Alıntı utku952 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu sizin bahsettiğiniz üstün ankaradaki üstün otomotiv değilmi ?

Mustafa FIRINCI
    mustafaf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1569

bende gecenlerde Ustun Otomotıv ıle ılgılı olumsuz bırseyler duymustum.tabı tecrube etmeden yorum yapmak yanlıs olur...
    Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...

atahan mumcu
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    140 hp

ee tabi birde aracın boyası kalınlaşcak bu durum hakkında ben nasıl bır sıkyette bulunmam gerekıor?

Sedat ALBAY
    bad_sedat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 2

Bende bi kaç gün önce üstün otomotive aracımı götürdüm. Bakım yapıldı memnun kalıp kalmayacağım bi iş yapmadılar işçiliklerini görmediğimden, ama şunu açık bi şekilde diyebilirimki sanayideki bi tamirciden tek farkı orjinal parçaları bana sormadan kullanması.
    Araca bindiğimde heryer yağlı parmak iziydi. ABS sensörü için bi güb ekstra bekledim. Eğer servis mantığı buysa çok kötü. Ve dehşet bi işçilik ücreti aldılar...
    Diğer sefere sanmıyorum uğrayacağımı.

Bu arada önerdiğiniz bi servis varmı... Bu Müslüm kim bu arada
    Konu ABNEW tarafından (13/07/2009 Saat 01:03 ) değiştirilmiştir.

Arda BULUT
    ABNEW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4298

Sedat, Kavaklıdere Servisi öneririm (Müslüm de sahibi olur)

Bence siz gidip kendiniz bir görün, memnun kalırsınız

atahan mumcu
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    140 hp

Alıntı ABNEW Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

evet zaten oraya gıdıcem bundan sonra bır kere gıttım memnum kaldım

Sedat ALBAY
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

Deli gibi Üstün Otomotivden aramalarını bekliyorum. İçimi dökmem lazım.

Öneri için teşekkürler. Deneyebilirim. Bu arada Müslüm abi oranın Servis Müdür imiş. Öyle diyor sitede.

Kavaklıdere Servisi'nin nerede olduğuna baktımda, acaba bulunduğu mekanın fiyatlarına bi etkisi olmuşmu diye teretdüte düştüm. Çoook yüksek fiyatlar var gibi geldi bi an.
    Konu ABNEW tarafından (13/07/2009 Saat 14:41 ) değiştirilmiştir.

Arda BULUT
    ABNEW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4298

Yetkili servis fiyatları mekana göre değişmediğinden korkmana gerek yok.Zaten kendileri sana gereken yardımı yapacaklardır...

Sedat ALBAY
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

Yetkili servis fiyatları mekana göre değişmediğinden korkmana gerek yok.Zaten kendileri sana gereken yardımı yapacaklardır...

Eyvallah. Şimdilik bakımdan yeni çıktı bi iş yok gibi ama belki triger zinciri için gidebilirim. Oda çok kazık birşey.

İbrahim Öğretmen yanında Albea Sole Prem.Plus
    Moderatör ibrahim06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 1131

Ben arabamı geçen hafta Üstün Otodan satın aldım. Ankaradaki 4 anasatış bayiini de gezdim .İçlerinde doğru düzgün bir tek Üstün otodaki satış sorumlularından Olcay Bey ilgilendi. Diyeceksinizki satana kadar güzel ilgilenirler. Valla satarken de ilgilenmeyi bilmek lazım.Servislerini araç daha yeni olduğundan tecrübe edemedim. Herşey zamanla belli olur.

atahan mumcu
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    140 hp

konu hortlamış

bora turan
    PuNtOmAnİa !! tempesty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 BE 8308
    Edilen teşekkür: 820

Teknik Konu

Alıntı ibrahim06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben arabamı geçen hafta Üstün Otodan satın aldım. Ankaradaki 4 anasatış bayiini de gezdim .İçlerinde doğru düzgün bir tek Üstün otodaki satış sorumlularından Olcay Bey ilgilendi. Diyeceksinizki satana kadar güzel ilgilenirler. Valla satarken de ilgilenmeyi bilmek lazım.Servislerini araç daha yeni olduğundan tecrübe edemedim. Herşey zamanla belli olur.
    Dostum kalın kalın yazmışsın ama bende arabamı Üstün otodan almıştım ve boyalı aracı bana sıfır diye sattılar sonra da kabul etmediler boyalı değil dediler bende tüketici mahkemesine dava açtım ve kazandım istersen sende bi kontrol et aracını ne olur ne olmaz yani dediğin gibi satmasını çok iyi biliyolar zira boyalı araçları sıfır araç diye satıyolar bu inanılmaz bir beceri ve ahlak !! ister..

20. Bu mesajı için 4 kişi tempesty'ye teşekkür etti:

Ender Pala
    pilotender - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Aydın
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 229

Ankara Üstün Oto'dan ben de şikayetçiyim. Servis bölümü ancak bu kadar ahlaklı olur yani hepsine puu demek istiyorum. Hiç kimse alınmasın darılmasın. Bundan önceki Alfa Romeo aracım çalışmakta güçlük çekiyordu. Uğraşa uğraşa aküyü boşaltıyordum ve sık sık birilerinin aracından akü takviyesi yapmak suretiyle çalıştırıyordum. Tokattan atladım aracıma hiç motoru durdurmadan Ankara'da üstün oto'nun garajına cektim gecenin bir vakti. Sabahleyin iterek servise soktular. Adamlar aracımda dünyalar kadar parçanın değişeceğini söylediler. Toplam maliyet işçilik de dahil tahmini 7,5 - 8 milyar tutat dediler Oysa ki ben arabamı 14 e almıştım Manyak mısınız yav siz dedim. Abi bu böyle biz nerden arıza oldugunu bulamayız herşeyi değiştirip denemek lazım diyorlar . Böyle sacmalık mı olur yav dedim. Arıza nerdeyse orayı değiştirin dedim. Uzun lafın kısası beni deli ettiler lanet olsun sizin servisliğinize diye orada kavga ettim. Arabamı nasıl calıştırıyorsanız calıştırın ben gidicem dedim. Bir kuruş vermeden, bir de patinajla ayrıldım oradan o sinirle bastım Aydın'a geldim.( Tabi motoru durdurmadan) Ve şaşıracaksınız, onların teşhis edemediği sorun benzin pompasıymış. 400 gibi bir rakamdı sanırsam değişti ve herşey düzelmişti... Adamı resmen ayakta..........çalışıyorlar. Lütfen dikkatli olun kardeşlerim.
    Alfa Romeo 156 2.0 TS - Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active - Fiat Fiorino Combi Emotion 1,3 Multijet - Renault Clio Grandtour 1.2 16v Extreme Edition - Toyota Corolla 1.6 Otomatik

22. Bu mesajı için 6 kişi pilotender'ye teşekkür etti:

Ertuğ Torun
    T-jet uzmani Romeo_er2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    06 GTR 52
    Edilen teşekkür: 1032

ilginç valla olmaması gereken durumlar yakışmaz...hiçde yakışık almaz bence..çeki düzen şart..
    06 GTR 52

-Crossfit-
    Forging Elite Fitness

Sayfa 1/3 123 SonSon